ΤΡοΜαΚΤιΚά εΞαιΡεΤιΚό ΔώΡο* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
bet-on-arme.com Τα "μπετά" του στοιχήματος
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΤΡοΜαΚΤιΚά εΞαιΡεΤιΚό ΔώΡο*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

Vistabet: Build A Bet* στο Φενερμπαχτσέ – Παναθηναϊκός! (25/10)

Betonarme Team
Betonarme Team
25 Οκτωβρίου 2024 - 11:03
25/10/2024 - 11:03
vistabet251024.jpg

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνονται απόψε στη «μάχη» της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague. To «τριφύλλι» φιλοξενείται από την Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη και οι «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται στο Μόναχο με την Μπάγερν.

Vistabet - Μοναδική προσφορά* στη EuroLeague!

Με στόχο να πανηγυρίσει την τρίτη φετινή του νίκη στην EuroLeague ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για ν’ αντιμετωπίσει την Φενερμπαχτσέ. Αυτή θα είναι μάλιστα η τρίτη διαδοχική εκτός έδρας αναμέτρηση για τους «πράσινους», όπου προέρχονται από μία αρκετά επίπονη «διαβολοβδομάδα». Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ηττήθηκε από Παρί και Ρεάλ σε Παρίσι και Μαδρίτη με το «διπλό» απόψε να μοιάζει με «μονόδρομο».

Κι αυτό διότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα και μία ακόμα ήττα ίσως ρίξει την ψυχολογία τους «τριφυλλιού». Στα αγωνιστικά, ο Τούρκος προπονητής δεν υπολογίζει στους Ιωάννη Παπαπέτρου, Ντίνο Μήτογλου και Δημήτρη Μωραΐτη, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Μάριους Γκριγκόνις που αν και ταξίδεψε με την αποστολή νιώθει ενοχλήσεις στη μέση. Στο 2.00 η απόδοση στην Vistabet να σημειώσει over 1,5 τρίποντα ο Τσεντί Οσμάν.

Vistabet: Ενισχυμένες αποδόσεις στο Μπάγερν - Ολυμπιακός! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με σύνθημα την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Μόναχο, όπου έρχεται αντιμέτωπος με την Μπάγερν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague. Oι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα θα έχουν και 2.500 φίλους της ομάδας στο πλευρό τους στην προσπάθεια που θα κάνουν για να πανηγυρίσουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη τη φετινή σεζόν. Με ρεκόρ 2-2 η ομάδα του  Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα αγωνιστικά, ο Έλληνας προπονητής θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες, εκτός του Κίναν Έβανς που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας. Τρία συνεχόμενα «διπλά» μετρούν οι Πειραιώτες κόντρα στην Μπάγερν στο Μόναχο. Τελευταία φορά που οι Βαυαροί επικράτησαν καταγράφεται τον Οκτώβριο του 2020, όταν νίκησαν με σκορ 74-68. Στo 1.85 η απόδοση στην Vistabet να σημειώσει over 1,5 τρίποντα ο Σάσα Βεζένκοφ. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ - ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Σημείο μπετόν 1
Τα over της ημέρα 1
Προγνωστικά Γκολ Γκολ 6
Δυάδες/Τριάδες
Bet Builder 1
Ισοπαλίες 1
Συστήματα 1
Προγνωστικά Μπόμπες 1
Παρολί Προγνωστικά 1
Ασιατικά 1
Ειδικά Στοιχήματα 1
Προγνωστικά Μπάσκετ 3
Κόρνερ 1
Προγνωστικά Τένις 1
Value Bet 1
Ακριβές Σκορ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan gr
Pamestoixima gr
Novibet gr
Bwin gr
Fonbet gr
Netbet gr
Bet365 gr
Winmasters gr
Betsson gr
Sportingbet gr