ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE [FREE1000]
  • ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Η Winmasters προσφέρει ανεπανάληπτες αποδόσεις και πλούσια δώρα στους αγώνες της Κυριακής! (6/10)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 6 Οκτωβρίου 24 08:26 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών
Η Winmasters προσφέρει ανεπανάληπτες αποδόσεις και πλούσια δώρα στους αγώνες της Κυριακής! (6/10)

Σούπερ δράση έχει το πρόγραμμα της Κυριακής στα κορυφαία (και όχι μόνο) ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η Winmasters προσφέρει για ακόμη μία φορά μοναδικές επιβραβεύσεις στις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν. Ξεκινώντας, στην Premier League διεξάγεται στις 16:00 το Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Βίλα Παρκ», για την 7η αγωνιστική. Υπέρ των φιλοξενούμενων η παράδοση, οι οποίοι μετρούν 91 νίκες, έναντι 36 των γηπεδούχων και 39 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Πιο μοιρασμένα τα πράγματα στην έδρα της Άστον Βίλα βέβαια, με τους «βίλανς» να έχουν σημειώσει 28 νίκες, ενώ 22 αγώνες ήρθαν ισόπαλοι και 38 φορές κέρδισαν οι «κόκκινοι διάβολοι». Λόγω και της καλής αγωνιστικής κατάστασης της Άστον Βίλα φέτος, οι αποδόσεις της Winmasters είναι ελαφρώς υπέρ της. Στο 2.33 ο άσος, στο 3.75 η ισοπαλία και στο 2.95 το διπλό.

Περνάμε σε ισπανικό έδαφος, εκεί όπου στις 17:15 στο «Μεντιθορόθα» η Αλαβές υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, για την 9η αγωνιστική της La Liga. Σαφές το προβάδισμα των «μπλαουγκράνα» στην παράδοση των αναμετρήσεων, με 33 νίκες, 7 ισοπαλίες και 7 ήττες.

cta_box_bg
Δωρεάν* live casino παιχνίδι για όλους με κορυφαίες καθημερινές επιβραβεύσεις* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως φιλοξενούμενη, η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει 13 φορές ενώ η Αλαβές 5, με 5 αγώνες να μην έχουν αναδείξει νικητή. Λογικός λοιπόν και ο φαβοριτισμός των Καταλανών στις αποδόσεις της Winmasters, όπου μπορείτε να βρείτε 0% γκανιότα. Το διπλό προσφέρεται στο 1.61, η ισοπαλία στο 4.35 και ο άσος στο 5.50.

Λίγο πιο ανατολικά, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Μίλαν στις 21:45 στο «Αρτέμιο Φράνκι» για την 7η αγωνιστική της Serie A. Η ομάδα του Μιλάνο υπερτερεί σε νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ιστορικά, έχοντας επικρατήσει 81 φορές, με τους «βιόλα» να κερδίσουν 52 παιχνίδια και 48 να μένουν στην ισοπαλία.

Ωστόσο, εντός έδρας η Φιορεντίνα έχει καταγράψει 37 νίκες με τη Μίλαν να φεύγει με το διπλό 28 φορές και σε 25 αγώνες να μην έχει κερδίσει κανείς. Η καλή μέχρι στιγμής όμως παρουσία των φιλοξενούμενων στο πρωτάθλημα (βρίσκονται στην 3η θέση), είναι ο λόγος που η νίκη τους προσφέρεται στο 2.28 της Winmasters, σε αντίθεση με το 3.60 της ισοπαλίας και το 3.15 του άσου. Και σε αυτό το παιχνίδι, μπορεί να βρει κανείς αποδόσεις με 0% γκανιότα.

Combo Nights Live με 20 δώρα* στο live των κορυφαίων αναμετρήσεων – Κάθε μέρα προσφορές* στο επετειακό Sports Calendar*

Κλείνουμε, με το μεγάλο ντέρμπι της Super League, το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο «ΟΑΚΑ». Η μάχη των «αιωνίων» διεξάγεται στις 20:30 για την 7η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Η παράδοση των αγώνων είναι ελαφρώς με το μέρος των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι έχουν κερδίσει 54 φορές, με 55 παιχνίδια να λήγουν ισοπαλία και 42 νίκες να έχουν σημειώσει οι «πράσινοι».

Το «τριφύλλι» ως γηπεδούχος ομάδα, έχει λίγο πιο βελτιωμένο ρεκόρ. Στην έδρα του, 26 φορές έχει επικρατήσει των Πειραιωτών, 30 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα και σε 21 περιπτώσεις ο Ολυμπιακός έφυγε με το διπλό. Μοιρασμένες λοιπόν και οι αποδόσεις της Winmasters, στις οποίες συναντούμε και εδώ 0% γκανιότα. Ο άσος είναι στο 2.60, η ισοπαλία στο 3.20 και η νίκη των φιλοξενούμενων στο 2.85.

Το Sports Calendar της Winmasters προσφέρει καθημερινά κορυφαία δώρα στις κορυφαίες αναμετρήσεις!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 1114 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.