Δ Ω Ρ Ε Α Ν
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [CHAMP800]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Η 5η αγωνιστική της Super League παίζεται με Ειδικές Αγορές και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson (20/9)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 20 Σεπτεμβρίου 24 11:28 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών
Η 5η αγωνιστική της Super League παίζεται με Ειδικές Αγορές και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson (20/9)

Η 5η αγωνιστική της regular season της Super League είναι εδώ!

Με τις μηχανές των ομάδων να έχουν ζεσταθεί για τα καλά και τον ανταγωνισμό να έχει ανάψει, το κουπόνι προσφέρει εξαιρετικές επιλογές στα συναρπαστικά ματς αυτής της στροφής, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Διότι, πλέον, στον ορίζοντα των ομάδων εμφανίζονται και μεσοβδόμαδες αναμετρήσεις είτε για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, είτε για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπου συμμετέχουν οι σύλλογοι. 

Στους αγώνες της Super League οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι άκρως ελκυστικές, όπως και στις αποκλειστικές ειδικές αγορές. Παράλληλα, σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια υπάρχει διαθέσιμη η οψιόν του Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική. 

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν σπουδαίες ευκαιρίες σε μεγάλη γκάμα αγορών. Από τις δημοφιλέστερες επιλογές είναι το σύνολο γκολ που θα επιτευχθούν αυτήν την αγωνιστική στη Super League. Το Over 20,5 γκολ βρίσκεται στο 2,50** και το Under 20,5 γκολ προσφέρεται στο 1,50**

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ BETSSON Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Super League τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση, ιδίως στους αγώνες του BIG-4. Με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ να αγωνίζονται εκτός έδρας κόντρα σε Άρη, Βόλο, Athens Kallithea και Λεβαδειακό, αντίστοιχα, βλέπουμε το Over 10,5 γκολ των φιλοξενούμενων να πληρώνει 2,35**, ενώ το Under 10,5 γκολ των φιλοξενούμενων βρίσκεται στο 1,55** στην πλατφόρμα της Betsson. 

Η Super League έχει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους αγώνες των γηπεδούχων. Για παράδειγμα, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό, ο οποίος έχει νέο τεχνικό τον Χουάν Φεράντο. Πέραν αυτής της σημαντικής εξέλιξης, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του μιας και το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών. Ιδιαίτερο και το Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης, μιας και οι Αρκάδες έχουν κι εκείνοι καινούριο προπονητή, τον Κλοντ Μακελελέ. Το Over 9,5 γκολ των γηπεδούχων δίνεται στο 2,25** με το Under 9,5 γκολ των γηπεδούχων στο 1,60** στην πλατφόρμα της Betsson. 

Το ενδιαφέρον για στοίχημα στη Super League εκτοξεύεται ματς με το ματς, αγωνιστική με την αγωνιστική. Είναι χαρακτηριστικό πως όλο το BIG-4 έχει αφήσει βαθμούς σε τουλάχιστον ένα ματς. Αυτή η διάθεση για επίθεση μπορεί να οδηγήσει και σε περισσότερες παραβάσεις εντός της περιοχής. Το Over 2,5 πέναλτι στην αγωνιστική προσφέρεται στο 1,87**, ενώ την ίδια απόδοση έχει και το Under 2,5 πέναλτι στην Betsson.

cta_box_bg
ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ειδικά στοιχήματα για την αγωνιστική της Super League προσφέρουν πληθώρα επιλογών σε δημοφιλείς κατηγορίες και ανεβάζουν επίπεδο το παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με την ελληνική λίγκα να έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο αμφίρροπες στην Ευρώπη, κάθε ματς έχει τον χαρακτήρα τελικού και το σασπένς χτυπάει κόκκινο.

Κι όταν τα ματς έχουν ένταση αξίζει μια ματιά και στις αγορές των καρτών. Ιδίως αυτή την αγωνιστική που υπάρχει κι ένα μεγάλο ντέρμπι. Το Over 42,5 κάρτες επιβραβεύει με απόδοση 2,65**, ενώ το Under 42,5 κάρτες τιμάται στο 1,45**. Όσο για τις αποβολές, το Over 2,5 κόκκινες πληρώνει 2,35**, ενώ το Under 2,5 κόκκινες βρίσκεται στο 1,55** στην πλατφόρμα της Betsson. 

Στη Super League το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής προσφέρει πολύ δυνατά ματς. Το Over 62,5 κόρνερ προσφέρεται στο 2,50** και το Under 62,5 κόρνερ πάει στο 1,50**. Όσον αφορά στα αυτογκόλ, το Over 1,5 ανέρχεται στο 4,25** με το Under 1,5 στο 1,20** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.