Δ Ω Ρ Ε Α Ν
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [STXCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Sportingbet – Μοναδική προσφορά* στο Champions League! (19/9)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 19 Σεπτεμβρίου 24 11:50 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών
Sportingbet - Μοναδική προσφορά* στο Champions League! (19/9)

Η δράση στο Champions League συνεχίζεται απόψε με ακόμα έξι αναμετρήσεις. Τα φώτα πέφτουν στις 22:00 στο Μπέργκαμο και στο Πριγκιπάτο. 

Sportingbet – Build A Bet* στους αγώνες του Champions League!

Σπουδαίο ματς αναμένεται να γίνει απόψε στο Μπέργκαμο, όπου κοντράρονται Αταλάντα και Άρσεναλ.  Οι Ιταλοί μετά την σπουδαία περσινή σεζόν όπου έφτασαν στην κατάκτηση του Europa League, έχουν ως στόχο να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο νέο Champions League. Με… ορμητήριο την έδρα τους, όπου παρουσιάζονται αρκετά επιθετικοί θα ψάξουν τις νίκες που θα τους δώσουν το δικαίωμα να συνεχίσουν στη διοργάνωση και μετά το τέλος της League Phase. Στα αγωνιστικά, ο Γκασπερίνι δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκόντφρεϊ, Τολόι, Σκαλβίνι και Σκαμάκα. Μπορεί ακόμα μία χρονιά να πέρασε στην… σκιά της Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο, φέτος η Άρσεναλ δείχνει ακόμα πιο έτοιμη για φέρει την κούπα της Premier League στο Λονδίνο. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο οι «κανονιέρηδες» έχουν αρκετά δύσκολο πρόγραμμα σε αυτή τη φάση του Champions League και μία νίκη απόψε θα δείξει από νωρίς τις προθέσεις τους. Εκτός για τον Αρτέτα, οι Καλαφιόρι, Τίρνι, Έντεγκααρντ, Τομιγιάσου και Μερίνο. Στο 1.73 η απόδοση στην Sportingbet να σκοράρουν οι δύο ομάδες.

cta_box_bg
Sportingbet - Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στους αγώνες του Champions League! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μονακό και Μπαρτσελόνα έρχονται αντιμέτωπες στο Πριγκιπάτο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League. Οι Μονεγάσκοι θέλουν να συνδυάσουν την επιστροφή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης με ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της. Εκτός αποστολής για τους γηπεδούχους έμειναν οι τραυματίες Κουλιμπαλί, Ντιοπ και Μαγιέσκι  ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Καμαρά. Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της Μπαρτσελόνα που μετράει μόνο νίκες στη LaLiga σκοράροντας 17 γκολ στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Η παρουσία του Φλικ έχει δώσει… φτερά στους Καταλανούς, οι οποίοι θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα και στο Champions League. Εκτός αποστολής για τους μπλαουγκράνα οι Όλμο, Κρίστενσεν, Αραούχο, Μπερνάλ, Ντε Γιονγκ, Γκάβι και Λόπες. Στις 12 Αυγούστου οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης με την Μονακό να επικρατεί 3-0! Στο 2.10 η απόδοση στην Sportingbet να σημειωθούν over 3,5 γκολ στον αγώνα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.