Δ Ω Ρ Ε Α Ν
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [STXCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Sportingbet – Σούπερ προσφορά* στο Champions League! (18/9)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 18 Σεπτεμβρίου 24 12:30 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών
Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στο Champions League! (18/9)

Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η δεύτερη μέρα της 1ης αγωνιστικής του Champions League. Στις 22:00 η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Ίντερ στο “Εtihad” και την ίδια ώρα η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Χιρόνα στο “Parc des Princes”.

Sportingbet – Build A Bet* στους αγώνες του Champions League!

Με νίκη έχουν ως στόχο να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στη νέα εποχή του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ. Αμφότερες, έχουν ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν, δείχνοντας ότι και φέτος θα κυνηγήσουν όσο περισσότερες διακρίσεις μπορούν. Οι «πολίτες» βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση. Μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Premier League και με… πολυβόλο τον Χάαλαντ (9 γκολ) θα ψάξουν το πρώτο «τρίποντο» στην League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Στα αγωνιστικά, εκτός του Άκε που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Από… στραβοπάτημα (1-1) στην έδρα της Μόντσα προέρχεται η Ίντερ, η οποία έπεσε στην 3η θέση της Serie A. Μεγαλύτερο προβληματισμό προκαλεί η εικόνα του Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος σε τρεις συμμετοχές δεν έχει σκοράρει ακόμα. Ντι Μάρκο, Αρναούτοβιτς και Μπούχαναν οι απόντες για τον Σιμόνε Ιντζάγκι. Στο 1.77 η απόδοση στην Sportingbet να νικήσει η Μάντσεστερ Σίτι και να σημειωθούν over 1,5 γκολ στον αγώνα.

cta_box_bg
Sportingbet - Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στους αγώνες του Champions League! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με… όπλο την εμπειρία της στο Champions League, αλλά και την τρομερή αγωνιστική της κατάσταση η Παρί Σεν Ζερμέν θα ψάξει το «τρίποντο» κόντρα στην Χιρόνα. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε μπορεί να έχασε τον Κιλιάν Μπαπέ στη μεταγραφική σεζόν του καλοκαιριού, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει φανεί να την επηρεάζει. Με 4×4 στο Πρωτάθλημα και 16 γκολ ενεργητικό είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της Ligue1. Εκτός για την αποψινή αναμέτρηση οι Ντοναρούμα, Κιμπέμπε, Λούκας Ερνάντεζ και Γκονζάλο Ράμος. Ιστορική μέρα για την Χιρόνα, στην πρώτη παρουσία της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι Καταλανοί ήταν ο… εφιάλτης των περισσότερων ομάδων την περσινή σεζόν στην LaLiga και αυτό θέλουν να επαναλάβουν και στην League Phase. Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε στο Παρίσι η ομάδα του Αμπέλ Ρουίθ. Στο 1.61 η απόδοση στην Sportingbet να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.