Δ Ω Ρ Ε Α Ν
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [STXCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Το Κύπελλο Ελλάδας Betsson παίζεται με κορυφαίες αποδόσεις στην Betsson

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 18 Σεπτεμβρίου 24 11:25 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών
Το Κύπελλο Ελλάδας Betsson παίζεται με κορυφαίες αποδόσεις στην Betsson

Το Κύπελλο Ελλάδας Betsson βρίσκεται σε εξέλιξη και την Τρίτη στο Πάρκο Γουδή πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της 4ης φάσης του θεσμού, στην οποία μπήκαν για πρώτη φορά και ομάδες της Super League, με εξαίρεση αυτές του BIG-4, δηλαδή τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Η κληρωτίδα ανέδειξε δυνατά ζευγάρια που υπόσχονται πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις καθώς η διοργάνωση αναμένεται άκρως ανταγωνιστική και αυτή τη σεζόν. 

Για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson οι αποδόσεις είναι συγκλονιστικές, με τα παιχνίδια να ξεσηκώνουν και να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του σχεδιασμού των ομάδων που φιλοδοξούν να φτάσουν μακριά στον ιστορικό θεσμό. Σε όλα τα μεγάλα ματς στο κουπόνι του ποδοσφαίρου υπάρχει και η οψιόν του Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ BETSSON Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με το σλόγκαν «All teams have a chance» θέλησε να αναδείξει πως δεν αποτελεί τυχαία τον θεσμό των εκπλήξεων, ανεξαρτήτως της παράδοσης και των στατιστικών που έχουν οι σύλλογοι που συμμετέχουν. 

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε καταπληκτικές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε πληθώρα αγορών με απίθανες αποδόσεις. Σε αυτήν τη φάση λαμβάνουν μέρος 24 ομάδες. Τα παιχνίδια θα είναι μονά και θα διεξαχθούν στην έδρα της ομάδας που αγωνίζεται στη χαμηλότερη κατηγορία. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι. Τα ματς, αρχικά, είναι προγραμματισμένα για τις 24 και 25 Σεπτεμβρίου.  

Τα ζευγάρια της 4ης φάσης του Κυπέλλου είναι τα εξής: Έθνικός Πειραιώς – Άρης, Κηφισιά – Λαμία, ΑΕΛ – Πανσερραϊκός, Αιγέας Πλωμαρίου / Καβάλα – Αστέρας Τρίπολης, Ζάκυνθος – Παναργειακός, Λεβαδειακός – Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαϊκή, Αιγάλεω – Καμπανιακός, Διαγόρας – Athens Kallithea, Απόλλων Κρύας Βρύσης – Βόλος, Νέα Ιωνία – Πανιώνιος, ΟΦΗ – Παναιτωλικός.

Αναμφίβολα η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος 2024/25 για την 4η φάση ανέδειξε πολύ δυνατά ζευγάρια. Ένα από τα πιο σημαντικά ματς είναι το ΟΦΗ – Παναιτωλικός, μια συνάντηση ανάμεσα σε δύο ομάδες της Super League, ενώ το ίδιο ισχύει και για το Λεβαδειακός – Ατρόμητος. Έπειτα, υπάρχουν και αναμετρήσεις με μεγάλη παράδοση, όπως το Εθνικός Πειραιώς – Άρης και το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαϊκή, ενώ απαιτητικές εκτός έδρας αποστολές θα έχουν η Λαμία στην Κηφισιά και ο Πανσερραϊκός στη Λάρισα. 

cta_box_bg
ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομάδες όπως ο Άρης, ο ΟΦΗ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος και άλλες θέλουν να προχωρήσουν όσο πιο μακριά μπορούν, ενώ υπάρχουν και ιστορικά κλαμπ, όπως ο Πανιώνιος και η Λάρισα, που θυμούνται τις μεγάλες επιτυχίες τους στη διοργάνωση και θέλουν να τα δώσουν όλα για να ζήσουν παρόμοιες στιγμές. Να σημειώσουμε πως από την επόμενη φάση μπαίνουν στην κλήρωση και οι τέσσερις ομάδες που βγήκαν φέτος στην Ευρώπη, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 17 Μαΐου 2025 στο ΟΑΚΑ. 

Το στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson ξεσηκώνει. Οι ομάδες που συμμετέχουν φιλοδοξούν να κάνουν μακρά πορεία, ενώ σε αυτήν τη φάση υπάρχουν ακόμη και εκπρόσωποι των ΕΠΣ που κυνηγούν το όνειρό τους. Με δεδομένο πως η διοργάνωση οδηγεί στην Ευρώπη, υπάρχουν σύλλογοι που οραματίζονται την κατάκτηση του τίτλου και την ευρωπαϊκή έξοδό τους. Φαβορί λογαριάζεται ο Ολυμπιακός που τιμάται στο 3,05** να σηκώσει την κούπα και τον ακολουθούν η ΑΕΚ με 3,65**, ο ΠΑΟΚ με 4,50** και ο Παναθηναϊκός 4,75** στην πλατφόρμα της Betsson. 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.