Σ Ο Υ Π Ε Ρ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [STXCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Η 2η αγωνιστική της Super League με αποκλειστικές ειδικές αγορές από την Betsson (23/8)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 23 Αυγούστου 24 15:17 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών
Η 2η αγωνιστική της Super League με αποκλειστικές ειδικές αγορές από την Betsson (23/8)

Δεύτερη αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League με σπουδαίες αναμετρήσεις και υποσχέσεις για μεγάλες συγκινήσεις και ανεπανάληπτες στιγμές.

Άλλωστε, αυτή η σεζόν αναμένεται εξίσου συναρπαστική όπως η προηγούμενη όπου το πρωτάθλημα κρίθηκε στο φινάλε των play – offs. Η πρεμιέρα, αν μη τι άλλο, ήταν εντυπωσιακή και δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες και για τη συνέχεια.

Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό και θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η δράση της δεύτερης στροφής του ελληνικού πρωταθλήματος αρχίζει στις 24 και ολοκληρώνεται στις 26 Αυγούστου. Στα ματς της Super League οι αποδόσεις είναι συγκλονιστικές και στις αποκλειστικές ειδικές αγορές. Χαρακτηριστικά, το να σημειωθούν Over 20,5 γκολ στα ματς αυτής της αγωνιστικής προσφέρεται στο 1,90** με το αντίστοιχο Under στο 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

cta_box_bg
Αποκλειστική MEGA προσφορά* χωρίς κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Super League τα προγνωστικά παρουσιάζουν δυνατά φαβορί με το BIG-4 να παίζει και πάλι εντός έδρας κι αυτή τη φορά η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός να έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους. Με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Λαμία στην «Αγιά Σοφιά», τον ΠΑΟΚ να παίζει με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στο «ΟΑΚΑ» και τον Ολυμπιακό να δίνει το πρώτο ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στην Athens Kallithea, συναντάμε το Over 16,5 γκολ των γηπεδούχων στο 2,10**, ενώ το Under βρίσκεται χαμηλότερα στο 1,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στη Super League οι συγκεκριμένοι αγώνες προσελκύουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αλλά τόσο σε αυτά τα ματς όπως και στα υπόλοιπα του προγράμματος οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την αποστολή να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Εξάλλου, με την αλλαγή του φορμάτ διεξαγωγής του πρωταθλήματος υπάρχουν ομάδες με μεγάλες φιλοδοξίες. Το Over 7,5 για τα γκολ των φιλοξενούμενων φτάνει στο 2,00** και το Under τοποθετείται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Super League άρχισε δυνατά με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να νικούν στην πρεμιέρα τους στο νέο πρωτάθλημα. Τώρα, ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση. Με τους Πειραιώτες και τους πράσινους να παίζουν κόντρα σε νεοφώτιστες ομάδες και τον ΟΦΗ να παίζει στην πάντοτε δυνατή έδρα του, οι γηπεδούχοι προβλέπεται να πιέσουν. Ο ΟΦΗ κόντρα στον Ατρόμητο ψάχνει την πρώτη του νίκη και είναι έτοιμος για την πρόκληση. Η Betsson είναι μεγάλη χορηγός του ΟΦΗ. Το να υπάρξουν συνολικά πάνω από 1,5 πέναλτι στην αγωνιστική εμφανίζεται στο 2,45** με το Under στο 1,50**.

Με εξαίρεση το ματς Πανσερραϊκός – Άρης σε όλα τα υπόλοιπα οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι στις προβλέψεις για να πάρουν τη νίκη. Οπότε ΟΦΗ, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μπαίνουν στην αγωνιστική με την πίεση να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να πάρουν τη νίκη. Έτσι, ενδεχομένως να έχουν επιθετική προσέγγιση κι αυτό μας οδηγεί στις πλούσιες αγορές της πλατφόρμας της Betsson. Το Over 61,5 κόρνερ στα 7 ματς της δεύτερης αγωνιστικής προσφέρεται στο 1,80** με το Under να πληρώνει 1,95**.

cta_box_bg
ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ειδικές αγορές στο στοίχημα για την Super League προσφέρουν πληθώρα επιλογών σε δημοφιλείς κατηγορίες και ανεβάζουν επίπεδο το παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με την ελληνική λίγκα να έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο αμφίρροπες στην Ευρώπη κάθε ματς έχει τον χαρακτήρα τελικού και το σασπένς χτυπάει κόκκινο.

Έπειτα από τις πιο αγαπημένες επιλογές αφορούν στις κάρτες. Τόσο το Over 35,5 κάρτες όσο και το Under 35,5 έχουν τιμή 1,87**, τη στιγμή που κόκκινες κάρτες ανταμείβουν με 3,50 το Over 1,5 και με 1,27** το αντίστοιχο Under.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.