Σ Ο Υ Π Ε Ρ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [STXCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson (23/8)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 23 Αυγούστου 24 14:00 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών
Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson (23/8)

Στο «BORUSSIA – PARK» η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Λεβερκούζεν στην πρεμιέρα της Bundesliga για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Η Γκλάντμπαχ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει την πρώτη νίκη, ενώ η νταμπλούχος Γερμανίας να μπει δυνατά σε μια σεζόν όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό με εξαιρετικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ο άσος της Γκλάντμπαχ προσφέρεται στο 5,42** και το διπλό της Λεβερκούζεν βρίσκεται χαμηλότερα στο 1,57** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό event. 

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν η Λεβερκούζεν έχει εντυπωσιακά στατιστικά και παράδοση απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο και στη Γερμανία υπάρχει η αίσθηση πως μπορεί να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, μετράει 7-2-0 στα 9 τελευταία παιχνίδια της με την Γκλάντμπαχ. Οι 5 από τις 7 αυτές νίκες ήταν εκτός έδρας. Η Γκλάντμπαχ έχει να νικήσει εντός έδρας τη Λεβερκούζεν από το 2018. Η τελευταία της νίκη επί της Λεβερκούζεν καταγράφηκε το 2019.

H Γκλάντμπαχ συνεχίζει με τον Χεράρδο Σεοάνε στον πάγκο της και στόχος της είναι να παλέψει για να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο μεταγραφικό σκέλος, έκανε ορισμένες αξιόλογες κινήσεις σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την επίθεσή της και την άμυνά της, ενώ δεν έχασε πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ενώ το περασμένο Σάββατο (17/8) εντυπωσίασε στη νίκη της με 3-1 επί της Άουε εκτός έδρας για το Κύπελλο. 

Η Λεβερκούζεν μπόρεσε και κράτησε τον Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της έπειτα από την ιστορική πορεία της την περασμένη σεζόν. Ο Βάσκος είχε προτάσεις από πολύ μεγαλύτερους συλλόγους, αλλά επέλεξε να μείνει στη θέση του έχοντας λάβει υπόσχεση από το κλαμπ πως θα έκανε κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ. Κι αυτό συνέβη. Η Λεβερκούζεν ως τώρα έχει διατηρήσει τον κορμό της , ενώ έδωσε άνω των 50 εκατ. ευρώ για την απόκτηση νέων παικτών, με τους Μαρτίν Τεριέ (εξτρέμ), Αλέιξ Γκαρθία (χαφ) και Ζανουέλ Μπελοσιάν (αμυντικός) να ξεχωρίζουν. Στη νέα σεζόν μπήκε κατακτώντας το Super Cup Γερμανίας στα πέναλτι απέναντι στη Στουτγάρδη. 

Το στοίχημα στην Bundesliga αναμένεται συναρπαστικό για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο. Τα ματς στο πρωτάθλημα της Γερμανίας είναι άκρως θεαματικά με μεγάλο σασπένς και διακυμάνσεις. Η Λεβερκούζεν δίνεται ως το δεύτερο φαβορί για να πάρει τον τίτλο, στο 3,75**, με το πρώτο να είναι η Μπάγερν Μονάχου στο 1,50** στην πλατφόρμα της Betsson. 

cta_box_bg
ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την ισορροπία και το καμουφλάρισμα των κενών που έχουν αυτή την εποχή. Άλλωστε, αυτό είναι μόλις το δεύτερο επίσημο παιχνίδι τους. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η γηπεδούχος δεν έχει τον κίπερ Ολσόφσκι και τον επιθετικό Σάντσες, ενώ η φιλοξενούμενη δεν υπολογίζει στον χαφ Μάρσενιτς.

Στις ενισχυμένες αποδόσεις της Betsson το να σημειωθούν Over 11.5 κόρνερ προσφέρεται στο 3,20** (από 2,90), ενώ ο τριπλός συνδυασμός νίκη Λεβερκούζεν, γκολ/γκολ και Βίκτορ Μπόνιφεϊς να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή δίνεται στο 4,45** (από 3,70) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.