Σ Ο Υ Π Ε Ρ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [STXCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πως λειτουργεί το Bet365 Bet Builder

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 9 Αυγούστου 24 12:29 Κατηγορία: Θεωρία Στοιχήματος

Το Bet Builder έχει μπει για τα καλά στη ζωή όσων επιλέγουν τον στοιχηματισμό μέσω του διαδικτύου και η Bet365 φροντίζει να το πηγαίνει σε… άλλο επίπεδο.

Το bet builder αποτελεί εδώ και καιρό μία επιλογή που οι στοιχηματικές εταιρείες το εντάσσουν και το βελτιώνουν όλο και περισσότερο στις πλατφόρμες τους, καθώς μπορεί να προσδώσει στον εκάστοτε χρήστη τη δυνατότητα να συνδυάσει αγορές από ένα παιχνίδι.

Τι είναι το Bet365 Bet Builder

Το Bet365 Bet Builder+ είναι παρόμοια υπηρεσία με αυτή που διαθέτουν οι περισσότερες εταιρείες και ο εκάστοτε παίκτης έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει αγορές από ένα παιχνίδι, σε επιλεγμένα γεγονότα στο ίδιο δελτίο.

Αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα της Bet365 η επιλογή αυτή ισχύει σχεδόν για όλα τα αθλήματα, με κυριότερα το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, το Χόκεϊ επί πάγου, τη Φόρμουλα 1 (πριν τον αγώνα), το NFL, το Μπέιζμπολ.

Πως λειτουργεί το Bet365 Bet Builder

Η Bet365 δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της να συνδυάσουν έως και 12 επιλογές από ένα παιχνίδι στο ίδιο δελτίο. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα σε ένα δελτίο να συνδυαστούν περισσότερα από ένα Bet Builder.

Υπάρχει βέβαια ένας «περιορισμός» και είναι το όριο της επιλογής έξι παικτών σε μία αγορά (π.χ. του anytime scorer). Αυτή η επιλογή μπορεί να συνδυαστεί με κάποια άλλη αγορά για παίκτες (π.χ. να δεχθούν κάρτα έξι άλλοι ποδοσφαιριστές), ώστε να φτάσει ο εκάστοτε παίκτης τον μέγιστο αριθμό των 12 επιλογών.

Αν μία αγορά ακυρωθεί/πληρωθεί ως μονάδα, τότε το ίδιο συμβαίνει και με ολόκληρο το Bet Builder+ δελτίο. Για να βρεις τα παιχνίδια που μπορείς να αξιοποιήσεις το Bet Builder τσεκάρεις για τις αναμετρήσεις που έχουν το σηματάκι ΒΒ.

Aφού βρούμε την αναμέτρηση που μας ενδιαφέρει και έχει την ένδειξη για διαθέσιμο Bet Builder, τότε επιλέγουμε την κατηγορία που αναφέρει τη λέξη Bet Builder. Μόλις το πατήσουμε θα δούμε να εμφανίζονται οι παρακάτω διαθέσιμες αγορές.

Τέλος μόλις αρχίσουμε να προσθέτουμε επιλογές θα εμφανιστούν στην οθόνη μας και όσο προσθέτουμε αγορές θα αυξάνεται και η τελική απόδοση του δελτίου μας.

Πλεονεκτήματα του Bet365 Bet Builder

Το προφανές πλεονέκτημα του Bet365 Bet Builder+ είναι πως συνδυάζονται αγορές από το ίδιο παιχνίδι σε ένα δελτίο.

Παράλληλα μπορεί να «ενταχθούν» περισσότερα από ένα Bet Builder στο ίδιο δελτίο, γεγονός που μπορεί να μας δώσει «safe» επιλογές, οι οποίες να ξεπερνούν το διπλασιασμό και να έχουν όσο το δυνατόν πιο χαμηλό ρίσκο.

Παράλληλα αυξάνεται η συνολική απόδοση και άρα και το ενδεχόμενο κέρδος σε περίπτωση επιβεβαιώσεις των επιλογών. Αποτελεί μια υπηρεσία που κάνει μεγαλύτερη τη διασκέδαση όσων ασχολούνται με το στοίχημα.

Γιατί να παίξετε με το Bet Builder

Το Bet Builder προσφέρει περισσότερη ελευθερία στους χρήστες της Bet365, ώστε να στρέψουν την επιλογή τους με πολλές αγορές σε μία αναμέτρηση, γεγονός που δεν προσφέρουν τα παραδοσιακά στοιχήματα. Μπορούμε να «καλύψουμε» αρκετές αγορές σε ένα ενιαίο δελτίο, ενισχύοντας παράλληλα την εμπειρία στοιχηματισμού μας.

Αγορές Διαθέσιμες στο Bet Builder

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα το Bet Builder είναι διαθέσιμα στα περισσότερα αθλήματα. Στη Bet365 μπορούμε να συνδυάσουμε σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου αγορές όπως νικητής, γκολ, κόρνερ, κάρτες και άλλες ειδικές αγορές.

Στο μπάσκετ, μπορούμε να εντάξουμε σε ένα δελτίο το όριο των πόντων, τις ασίστ ή τα ριμπάουντ ενός παίκτη, τα εύστοχα τρίποντα κάποιου άλλου και να διαμορφώσουμε όπως εμείς επιθυμούμε το δελτίο μας.

Σε κάθε περίπτωση και όπως οφείλεις πάντα να κάνεις, καλό θα ήταν να γνωρίζεις τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν αποφασίσεις να κάνεις χρήση της υπηρεσίας Bet365 Bet Builder. Με αυτό τον τρόπο θα γνωρίζεις σε ποια παιχνίδια και ποιες αγορές είναι διαθέσιμη.

Κορυφαία Στοιχηματική για Bet Builder

8.6 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.