Σ Ο Υ Π Ε Ρ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [YUMMY100]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Τι παίζουμε στο Euro βάσει των OPTA points;

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 22 Ιουνίου 24 17:04 Κατηγορία: Euro

Το Euro 24 έχει εκτοξεύσει το στοιχηματικό ενδιαφέρον και οι επιλογές που έχουν οι παίκτες στα… χέρια τους συναρπάζουν.

Μία από αυτές που αξίζει την προσοχή είναι εκείνη που εστιάζει στους… αριθμούς, με την κορυφαία εταιρεία ποδοσφαιρικών analytics (OPTA Stats Perform) να αξιολογεί τις ομάδες και τους παίκτες, βάσει των όσων κάνουν εντός των τεσσάρων γραμμών των 10 γηπέδων της Γερμανίας.

Η Novibet είναι ο πάροχος για αυτές τις επιλογές στοιχηματισμού και στο συγκεκριμένο άρθρο θα διαβάσετε για εκείνες που αξίζουν τη στοιχηματική μας προσοχή, ενόψει των τριών παιχνιδιών που υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα και ανοίγουν την αυλαία της 2ης αγωνιστικής.

Διαβάστε παρακάτω:

  • Το πρόγραμμα της ημέρας
  • Τις αγορές Opta Points που αξίζουν για ποντάρισμα
  • Τις μακροχρόνιες αγορές κατάκτησης σύμφωνα με τις πιθανότητες της Opta
  • Την κορυφαία στοιχηματική για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Γεωργία – Τσεχία Opta Points

Γεωργία και Τσεχία θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Volksparkstadion» για τη δεύτερη αγωνιστική του 6ου ομίλου, γνωρίζοντας ότι σε περίπτωση ήττας θα δυσκολέψει ακόμα και η υπόθεση «τρίτη θέση». 

Οι Γεωργιανοί ηττήθηκαν μεν με 3-1 από την Τουρκία στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση, όμως αξιολογήθηκαν με 185.5 Opta Points. Χαμηλότερα (λόγω και της περισσότερο προβληματικής εικόνας της απέναντι στην Πορτογαλία) βρέθηκε η Τσεχία, η οποία δέχτηκε την ανατροπή από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους συμπαίκτες του, χάνοντας με 2-1. Η δική της συγκομιδή έφτασε το «φτωχό» 126.0, δείγμα των πραγμάτων που πρέπει να αλλάξει ενόψει της συνέχειας. 

Βλέποντας τα μεταξύ τους όρια, γίνεται εμφανές ότι αυτό της Γεωργίας είναι ιδιαίτερα χαμηλό, με το 140.5 να απέχει κατά πολύ όχι μόνο σε σχέση με την προηγούμενη εμφάνισή της, αλλά και σε σύγκριση με το 185.5 της Τσεχίας σήμερα. Οι αποδόσεις βρίσκονται στο 1.87.

Αυτό μας κίνησε το ενδιαφέρον και αυτό θα εμπιστευτούμε, αφού οι Γεωργιανοί έχουν πείσει με τη μαχητικότητά τους κάτι που θα τους βοηθήσει πολύ, ακόμα και για να κυνηγήσουν τους τρεις βαθμούς. 

Γεωργία – Τσεχία: Γεωργία Over 140,5 Opta Points ⇒ 1.87

cta_box_bg
Συγκλονιστική προσφορά* γνωριμίας από τη Novibet! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τουρκία – Πορτογαλία Opta Points

Οι Τούρκοι φρόντισαν να… φτιάξουν τη μοίρα τους στην εκκίνηση της δικής τους πορείας στο Euro 24, παραμένοντας επιθετικά άρτιοι απέναντι στη Γεωργία, παρά τα ορισμένα (και σε μερικά σημεία διαχρονικά) αμυντικά τους ζητήματα. Το τελικό 3-1 έφερε την Τουρκία προσωρινά στην κορυφή του 6ου ομίλου και σήμερα θα προσπαθήσει να πατήσει καλά στον αγωνιστικό χώρο του «Signal Iduna Park», ώστε να πάρει έστω το πολυπόθητο «Χ» . Σε περίπτωση ήττας φυσικά δεν… χάνεται. 

Οι Πορτογάλοι δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Τσεχία, αν και ήταν εμφανώς καλύτεροι και σήμερα θέλουν να μην ξαναμπούν σε περιπέτειες, μπλοκάροντας τις επιθετικές μονάδες των τυπικά γηπεδούχων. 

Μια εξ αυτών είναι ο Αρντά Γκιουλέρ, που έκανε απίστευτα πράγματα απέναντι στη Γεωργία, κατορθώνοντας να γίνει ο νεοτερος παίκτης που σκόραρε στο ντεμπούτο του στην ιστορία της τελικής φάσης του θεσμού. Οι Πορτογάλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να κόψουν τη φόρα του και εμείς θα τους εμπιστευτούμε να κάνουν ακριβώς αυτό.

Μπορεί ο 19χρονος Τούρκος να συγκέντρωσε 27.2 Opta Points στην πρεμιέρα της ομάδας του, όμως σήμερα θα δυσκολευτεί, αν και to όριό του βρίσκεται χαμηλότερα, στο 21.5.

Τουρκία – Πορτογαλία: Α. Γκιουλέρ Under 21,5 Opta Points ⇒ 1.87

cta_box_bg
Προσφορά* ευρωπαϊκών διαστάσεων από τη Novibet και τη Wolt! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βέλγιο – Ρουμανία Opta Points

Οι Βέλγοι σοκαρίστηκαν από την καλή εμφάνιση της Σλοβακίας στο πρώτο τους ματς, ενώ πλήρωσαν παράλληλα την… αστοχία και την ατυχία τους, οι οποίες συγκεντρώνονται στο πρόσωπο του Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος επιθετικός έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ είδε και δύο τέρματά του να ακυρώνονται ορθά μέσω VAR. 

Από την άλλη πλευρά, οι Ρουμάνοι κέρδισαν με 3-0 την Ουκρανία, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη στην ιστορία τους στον θεσμό και μάλιστα το έκαναν με… στυλ, αφού Στάνκιου και Μαρίν πέτυχαν εκπληκτικά τέρματα έξω από την περιοχή του Λούνιν. 

Για να έχουν ελπίδες οι Βέλγοι, πρέπει ο Ντε Μπρόινε να κάνει ένα πολύ καλό ματς, ώστε να σηκώσει στις πλάτες του το άπειρο σύνολο της ομάδας. Μπορεί στο προηγούμενο ματς να είχε 17.2 Opta Points, αλλά σήμερα χρειάζεται κάτι καλύτερο, μετατρέποντας τον εαυτό του στον παίκτη με τα περισσότερα Opta Points στον αγώνα. 

Βέλγιο – Ρουμανία: Κ. Ντε Μπρόινε: Παίκτης με τα περισσότερα Opta Points στον αγώνα ⇒ 1.85

Νικητής Euro 24 Opta

Έχοντας αγωνιστεί και οι 24 ομάδες τουλάχιστον μία φορά στο τουρνουά, ο Predictor της Opta έχει κατατάξει τις χώρες σύμφωνα με τις πιθανότητες που έχουν για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Το φαβορί με ποσοστό 18.58% είναι η Γαλλία, με τη Γερμανία να βρίσκεται δεύτερη στο 18.04%. Οι φιναλίστ του προηγούμενου Euro, Άγγλοι έρχονται 3οι με μία ποσοστιαία μονάδα από την οικοδέσπονα, ενώ οι «φούριας ρόχας» που μπήκαν φουριώζοι είναι στο 14,5%. 

Δείτε στον παρακάτω πίνακα τα ποσοστά μαζί με τις αποδόσεις κατάκτησης του Euro 24:

Χώρα Πιθανότητες Απόδοση
Γαλλία 18.58% 5.00
Γερμανία 18.04% 5.00
Αγγλία 17.18% 6.00
Ισπανία 14.62% 6.00
Πορτογαλία 10.64% 7.00

*Οι αποδόσεις ίσχυαν 22/6, 15:15.

Το bet-on-arme προτείνει τη Novibet για παιχνίδι στο Euro 24

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.