Σ Ο Υ Π Ε Ρ
  • Ανανεωμένη Προσφορά* Γνωριμίας
  • Κορυφαίο Live στοίχημα
  • Ιδανικό Mobile App
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Εμπαπέ Euro 24 Ειδικά Στοιχήματα: Ρίσκο το «εννιάρι» αλλά έχει προϊστορία

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 18 Ιουνίου 24 15:10 Κατηγορία: Euro

Τα κορυφαία ειδικά στοιχήματα για τον «καυτό» Κιλιάν Εμπαπέ από τη Novibet, ενόψει του Euro 2024.

Αδιαμφισβήτητα, ένα από τα ονόματα που περιμένει ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης να παρακολουθήσει να αγωνίζεται στα γήπεδα της Γερμανίας, σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση με την εθνική του, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ, και αρχηγός της Γαλλίας, Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος «σταρ» αποφάσισε για πρώτη φορά στην καριέρα του να αφήσει την πατρίδα του και να μετακομίσει στη Μαδρίτη για χάρη των «μερένχες». Μετά από 7 χρόνια είπε «αντίο» στην Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας ανακηρυχθεί 3 φορές (2018, 2019, 2022) ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη Ligue 1 κατά την παραμονή του εκεί, ωστόσο εκτιμούμε πως  θα αποχωρήσει από το Παρίσι κάνοντας… παρέλαση με ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στα χέρια του. Σύμφωνα με τις αποδόσεις η Γαλλία είναι οριακά δεύτερο φαβορί στο 5.00.

Ο 25χρονος οδεύει προς το Euro 2024 έχοντας πραγματοποιήσει μία «Standind Ovation» σεζόν με τους Παριζιάνους, καθώς σε 48 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσε 44 γκολ, με 10 ασίστ. 

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τους «τρικολόρ» ετοιμάζεται να παίξει στην 4η μεγάλη διοργάνωση της καριέρας του, ενώ στην «παρθενική» του (Μουντιάλ 2018) κατέκτησε στα 18 του, το Παγκόσμιο Κύπελλο. Συνολικά, μετράει με το εθνόσημο 79 παιχνίδια και 47 γκολ, ενώ με 8 τέρματα και χατ – τρικ στον τελικό, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ του Κατάρ (2022). 

Εμπαπέ Euro 2024 Αποδόσεις

Το «φαινόμενο» Εμπαπέ και το τι έχει προσφέρει στη Γαλλία από τις 25 Μαρτίου του 2017 που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, γίνεται ευκολότερο κατανοητό όταν κάποιος κοιτάξει την all time goalscorer λίστα των «τρικολόρ». Ο 25χρονος είναι ο 3ος κορυφαίος σκόρερ της Γαλλίας με 47 τέρματα, δέκα πίσω από τον πρώτο Ολιβιέ Ζιρού (57), με μέσο όρο 0.59 γκολ ανά ματς.

Φυσικό επόμενο είναι να προσφέρεται μόλις στο 1.50 να είναι ο πρώτος σκόρερ της Γαλλίας στο Euro 2024. Η απόδοση που κάνει πιο ελκυστική την αγορά των γκολ είναι αυτή του Over 3,5 συνολικά τέρματα που προσφέρεται στο 1.65. Ωστόσο, μεγαλύτερη αξία βρίσκουμε στο να πετύχει τουλάχιστον 5+ τέρματα στη διοργάνωση στο 2.50. Να φτάσει τον απολογισμό που είχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (8), «πληρώνει» στο 14.00.

cta_box_bg
Προσφορά* ευρωπαϊκών διαστάσεων από τη Novibet και τη Wolt! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αξιοσημείωτο, για τον αρχηγό των «τρικολόρ» μετράει 33 ασίστ για την εθνική του ομάδα, έχοντας ξεπεράσει κατά τρεις τους «θρύλους», Τιερί Ανρί και Ζινεντίν Ζιντάν (30), βλεποντας την… πλάτη μόνο του συμπαίκτη του Αντουάν Γκριεζμάν (38). Στο 2.10 να «φτιάξει» τουλάχιστον τρία τέρματα για τους συμπαίκτες του στο Euro 2024 και στο 13.00 να είναι ο κορυφαίος του τουρνουά.

Στην καριέρα του έχει σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο και από πολλά και διαφορετικά σημεία του γηπέδου, εκείνο που αρκεί είναι να βρει ελάχιστον χώρο. Να πετυχεί γκολ με προσπάθεια εκτός περιοχής δίνεται στο 3.50. Σε υπερδιπλάσια τιμή, προσφέρεται το σενάριο να σημειώσει χατ – τρικ (9.00) κι εύλογα προκύπτει το ερώτημα, είναι απίθανο να βάλει τρία γκολ ένας παίκτης που το έχει κάνει σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου και μάλιστα πριν λίγους μήνες; 

Εκτός των παραπάνω, στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και τις υπόλοιπες ειδικές αγορές του Κιλιάν Εμπαπέ που αφορούν τα βραβεία του Euro 2024.

Αγορές για Κιλιάν Εμπαπέ Απόδοση
Πρώτος σκόρερ Γαλλίας στο Euro 2024
Να σκοράρει Over 3,5 γκολ
5+ συνολικά γκολ
8+ συνολικά γκολ
Over 2,5 ασίστ
Over 0,5 συνολικά γκολ με προσπάθεια έξω από την περιοχή
Over 0,5 συνολικά χατ – τρικ
Πρώτος σκόρερ Euro 2024
Περισσότερες ασίστ Euro 2024
Καλύτερος παίκτης του Euro 2024
Καλύτερος γκολ του Euro 2024
cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Εμπαπέ Euro 2024

Θεωρούμε υπερβολικά value να «σπάσει» το φράγμα των 5 τερμάτων στο Euro 2024 ο Εμπαπέ, καθώς παραδοσιακά ο Ντεσάμπ δουλεύει προκειμένου ο «σταρ» του να εκτελεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των αγώνων των «τρικολόρ».

Η δεύτερη εκτίμησή μας, φαινόταν πως… έρχεται και από το κείμενο και αφορά το ποντάρισμα στο να σημειώσει χατ τρικ ο Γάλλος.

Προγνωστικά για Εμπαπέ Απόδοση
5+ συνολικά γκολ
Over 0,5 συνολικά χατ – τρικ

*Οι αποδόσεις ίσχυαν 13/6, 15:45.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το bet-on-arme προτείνει τη Novibet για παιχνίδι στο Euro 2024

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.