Σ Ο Υ Π Ε Ρ
  • Ανανεωμένη Προσφορά* Γνωριμίας
  • Κορυφαίο Live στοίχημα
  • Ιδανικό Mobile App
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ντε Μπρόινε Euro 24 Ειδικά: Ο πρώτος της Σίτι και το 9.50 στο φάουλ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 18 Ιουνίου 24 15:09 Κατηγορία: Euro

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί στο τρίτο του Euro με τα χρώματα του Βελγίου και θέλει επιτέλους να χαρίσεις έναν τίτλο στη χώρα του. 

Οι «κόκκινοι διάβολοι», όπως είναι το παρατσούκλι του Βελγίου, εκκινούν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα από την 7η θέση των φαβορί (μαζί με την Ολλανδία), καθώς προσφέρονται στο 17.00 από τη Novibet, για να στεφθούν Πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο αρχηγός τους, Κέβιν Ντε Μπρόινε, προέρχεται από μία «ανάμεικτη» σεζόν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Ο Βέλγος μέσος τραυματίστηκε μόλις στην πρώτη αγωνιστική στην έδρα της Μπέρνλι, όταν και έπαθε θλάση στον ιγνυακό τένοντα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση για να επανέλθει.

Η επάνοδός του σημειώθηκε το 2024, με τον Ντε Μπρόινε να προλαβαίνει να καταγράψει 26 συμμετοχές με τους «πολίτες» σε όλες τις διοργάνωσεις, αλλά με μόλις 1.750 αγωνιστικά λεπτά. Πέτυχε 6 γκολ, αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι πρόλαβε να προσφέρει 18 ασίστ. Έδινε δηλαδή μία τελική πάσα για γκολ σε λιγότερο από 100 αγωνιστικά λεπτά.

Με την Εθνική του έχει μακρά πορεία, καθώς ξεκίνησε από το 2010, κάνοντας το ντεμπούτο του σε μία ήττα του Βελγίου με 1-0 από την Τουρκία. Μόνιμο στέλεχος αποτελεί από το Μουντιάλ του 2014 και μετά, έχοντας καταγράψει συνολικά 101 συμμετοχές, με 27 τέρματα, ενώ μετά την αποχώρηση του Εντέν Αζάρ έχει αναβαθμιστεί και στον πρώτο αρχηγό της χώρας του.

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποδόσεις για ειδικά στοιχήματα του Κέβιν Ντε Μπρόινε

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε θα αναγκαστεί να αναλάβει αρκετές πρωτοβουλίες στο επερχόμενο Euro, καθώς η Εθνική του ομάδα έχει μεν ταλέντο, όμως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι νεαροί και «άγουροι» σε τέτοιες διοργανώσεις. Ο Λουκάκου θα προσπαθήσει να «κουβαλήσει» επιθετικά, όμως θα χρειαστεί και τις τελικές πάσες του Ντε Μπρόινε, όπου να προσφέρει 3, το βρίσκουμε στο 2.10 στη Novibet.

Ο Βέλγος μέσος εκτελεί αρκετά και από την περιφέρεια. Η χώρα του θα βρει απέναντί της κλειστές άμυνες και ο ίδιος θα επιχειρήσει να απειλήσει από απόσταση. Να βρει ένα γκολ με προσπάθεια εκτός περιοχής, το συναντάμε στο 2.80, ενώ αν θέλουμε να το πάμε ένα βήμα παραπάνω και με γνώμονα ότι εκτελεί τις στατικές φάσεις, να σκοράρει ο μέσος της Σίτι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, προσφέρεται στο 9.50.

Αδιάφορους δεν μπορεί να μας αφήνει η αγορά να πετύχει το καλύτερο γκολ στο τουρνουά (26.00), με τον Βέλγο να έχει σημειώσει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τέρματα στην ιστορία του αθλήματος, ενώ ενδιαφέρον έχει να αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ από τους παίκτες της Σίτι που βρίσκονται στο Euro 2024, με την απουσία του Έρλινγκ Χάαλαντ να του προσθέτει πολλούς πόντους.

Παρακάτω θα δείτε τα κορυφαία ειδικά στοιχήματα:

Αγορές για Ντε Μπρόινε Απόδοση
Over 1.5 γκολ
Over 2.5 ασίστ
Over 0.5 γκολ με προσπάθεια έξω από την περιοχή
Να δεχθεί τις περισσότερες κίτρινες κάρτες για Βέλγιο
Over 0.5 γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ
Να πετύχει το καλύτερο γκολ
Να είναι ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι στο Euro

Οι αποδόσεις ίσχυαν 13/6, 14:30.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Προγνωστικά Κέβιν Ντε Μπρόινε

Αναμένουμε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, όντας πιο ώριμος από ποτέ, να βοηθήσει την Εθνική του ομάδα να φτάσει μακριά. Σε αρκετά τουρνουά περίμεναν το μεγάλο μπαμ από το Βέλγιο άπαντες, όμως αυτό μπορεί να συμβεί τώρα, που τους θεωρούν όλοι «τελειωμένους». Θα κρατήσουμε δύο αγορές, που προσφέρονται σε εξαιρετικές αποδόσεις, του να πετύχει τα περισσότερα γκολ από τους ποδοσφαιριστές της Σίτι στο τουρνουά και να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Προγνωστικά για Ντε Μπρόινε Απόδοση
Να είναι ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι στο Euro
Over 0.5 γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ

Οι αποδόσεις ίσχυαν 13/6, 14:30.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το bet-on-arme προτείνει τη Novibet για παιχνίδι στο Euro 2024

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.