Σ Ο Υ Π Ε Ρ
  • Ανανεωμένη Προσφορά* Γνωριμίας
  • Κορυφαίο Live στοίχημα
  • Ιδανικό Mobile App
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Κέιν Euro 24 Ειδικά Στοιχήματα: Σουτάρει, σκοράρει και «πενταπλασιάζει» ο αρχηγός

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 18 Ιουνίου 24 15:10 Κατηγορία: Euro

Τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα δια… χειρός Novibet για τον αρχηγό των «τριών λιονταριών» στο Euro 2024.

Ο Χάρι Κέιν ετοιμάζεται να ηγηθεί ακόμη μίας προσπάθειας της Αγγλίας σε τελική φάση μεγάλη διοργάνωσης με στόχο να συνεισφέρει τα μέγιστα προκειμένου να έρθει στο «Νησί» ένα τρόπαιο για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ του 1966

Το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα μπει στα γήπεδα της Γερμανίας με τον τίτλο του φαβορί στις «πλάτες», καθώς προηγείται όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στις αποδόσεις (4.50).

Ο 30χρονος φορ προέρχεται από μία φανταστική σεζόν με τα χρώματα της Μπάγερν Μονάχου, στην πρώτη του απόπειρα μακριά από την Premier League, «κλείνοντας» τα στόματα πολλών που υποστήριζαν πως δεν θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάποιου άλλου τοπ πρωταθλήματος της Ευρώπης.

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρώτη του χρονιά εκτός Αγγλίας, ο Κέιν με 36 γκολ ανακηρύχθηκε κορυφαίος σκόρερ της Bundesliga, αριθμός που μεγαλώνει ακόμη περισσότερο αν συνυπολογίσουμε όλες τις διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, με τους Βαυαρούς πραγματοποίησε 45 εμφανίσεις σε Γερμανία και Ευρώπη, βρίσκοντας δίχτυα 44 φορές, με 12 ασίστ (συμμετοχή σε 56 τέρματα). 

Από τις 17 Μαΐου του 2015 που πραγματοποίησε το ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα της Αγγλίας, μετράει 91 συμμετοχές και 63 γκολ, με εξωπραγματικό μέσο όρο τερμάτων (0.69) ανά ματς με το εθνόσημο στην καριέρα του. Στην προκριματική διαδικασία της διοργάνωσης, πέτυχε 8 τέρματα για τα «τρία λιοντάρια», ενώ έχει κερδίσει το χρυσό παπούτσι με 6 τέρματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας (2018). 

Κέιν Euro 2024 Αποδόσεις

Το όνομα του Άγγλου αρχηγού δε θα μπορούσε να λείπει από την αγορά του Πρώτου Σκόρερ Euro 2024, με το Κέιν να προσφέρεται μόλις στο 1.75 για να αναδειχθεί ο κορυφαίος «bomber» για την Αγγλία, με το line του να βρίσκεται στο όριο των 3,5 συνολικών τερμάτων και το Over αυτού να παίζεται στο 1.80

Αξιοσημείωτο για τον Χάρι Κέιν, από τη σεζόν 2017-18 έχει σκοράρει 171 τέρματα, συγκομιδή που των κατατάσει στη θέση νο.3, πίσω από Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (203) και Κιλιάν Εμπαπέ (175), στη σχετική λίστα που αναφέρεται για παίκτες που αγωνίζονται στα top 5 πρωταθλήματα της Ευρώπης.

cta_box_bg
Προσφορά* ευρωπαϊκών διαστάσεων από τη Novibet και τη Wolt! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φυσικά, για όσους παίκτες στοιχήματος επιζητούν πιο εξειδικευμένες αγορές στα γκολ, η Novibet έχει φροντίσει και γι’ αυτό προσφέροντας τιμές ανά συγκεκριμένο νούμερο γκολ του Άγγλου. Για παράδειγμα, να σημειώσει 5+ τέρματα στο Euro 2024 προσφέρεται σε απόδοση 2.80.

Στις υπηρεσίες του 30χρονου δεν είναι μόνο η επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα αλλά και το να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του, καθώς αρέσκεται στο να βγαίνει από το… κουτί και να μοιράζει παιχνίδι. Το να δώσει δύο ασίστ δίνεται στο 2.35.

Στο 5.00 βρίσκουμε το σενάριο να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ με προσπάθεια έξω από την περιοχή και κατευθείαν μας ήρθε στο μυαλό το τέρμα που έβαλε από το κέντρο κόντρα στην Μπόχουμ. Σε «διπλάσια» τιμή συναντάμε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όπως επίσης και το ενδεχόμενο να σημειώσει τουλάχιστον ένα «χατ τρικ». 

Εκτός των παραπάνω, στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και τις υπόλοιπες ειδικές αγορές του Χάρι Κέιν που αφορούν τα βραβεία του Euro 2024.

Αγορές για Χάρι Κέιν Απόδοση
Πρώτος σκόρερ Αγγλίας στο Euro 2024
Να σκοράρει Over 3,5 γκολ
5+ συνολικά γκολ
Over 1,5 ασίστ
Over 0,5 συνολικά γκολ με προσπάθεια έξω από την περιοχή
Over 0,5 συνολικά γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ
Over 0,5 συνολικά χατ – τρικ
Πρώτος σκόρερ Euro 2024
Περισσότερες ασίστ Euro 2024
Καλύτερος παίκτης του Euro 2024
Καλύτερος γκολ του Euro 2024
cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Κέιν Euro 2024

Εκτιμούμε πως ο Σάουθγκεϊτ θα περιμένει αρκετά από τον Χάρι Κέιν για ακόμη ένα τουρνουά και αγωνιστικά θα έχει φροντίσει γι’ αυτό, προκειμένου ο Άγγλος επιθετικός να βρίσκει χώρους και τελικές.

Η συχνότητα του 30χρονου στο σκοράρισμα είναι τέτοια που θεωρούμε value να πετύχει τουλάχιστον τέσσερα τέρματα στη διοργάνωση, ωστόσο θα ποντάρουμε ένα από αυτά να το βάλει με προσπάθεια εκτός περιοχής.

Προγνωστικά για Κέιν Απόδοση
Over 3,5 γκολ
Over 0,5 συνολικά γκολ με προσπάθεια έξω από την περιοχή

*Οι αποδόσεις ίσχυαν 13/6, 14:50.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το bet-on-arme προτείνει τη Novibet για παιχνίδι στο Euro 2024

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.