Σ Ο Υ Π Ε Ρ
  • Ανανεωμένη Προσφορά* Γνωριμίας
  • Κορυφαίο Live στοίχημα
  • Ιδανικό Mobile App
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μπέλιγχαμ Euro 24 Ειδικά Στοιχήματα: Γκολ και κάρτες στο «πιάτο»

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 18 Ιουνίου 24 15:09 Κατηγορία: Euro

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός οδεύει στο δεύτερο μεγάλο τουρνουά με την Εθνική του ομάδα και θέλει να αφήσει το στίγμα του.

Η Εθνική ομάδα της Αγγλίας μπαίνει στο Euro 2024 ως ένα εκ των φαβορί, καθώς προσφέρεται σε ενισχυμένη* απόδοση από τη Novibet στο 5.00, για να κατακτήσει για πρώτη φορά το τρόπαιο.

Τα «λιοντάρια» αναμένεται να έχουν αρκετούς πρωταγωνιστές, με έναν εξ’ αυτών να είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο νεαρός Άγγλος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης εντυπωσίασε την πρώτη του χρονιά με τη φανέλα των «μερένχες», καθώς ολοκλήρωσε τη σεζόν με 23 γκολ και 13 ασίστ σε 42 παιχνίδια και συνολικά 3.644 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις.

Παράλληλα ο νεαρός Άγγλος κατέκτησε από την πρώτη του κιόλας σεζόν το Πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να μπει στο κλαμπ των ποδοσφαιριστών, που έχουν κατακτήσει το Euro και την κούπα με τα «μεγάλα αυτιά». 

Με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, ο 20χρονος μέσος έχει καταγράψει ήδη 29 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει και 3 γκολ, με το ντεμπούτο του να γίνεται το 2020, σε ηλικία μόλις 16 ετών.

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποδόσεις για ειδικά στοιχήματα του Τζουντ Μπέλιγχαμ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, κοιτώντας τα στατιστικά του στο Πρωτάθλημα, όπου το δείγμα των αγώνων είναι μεγαλύτερο, πέτυχε 8 περισσότερα γκολ από τα «αναμενόμενα», καθώς έφτασε τα 19 και τα expected Goals του ήταν στο 11.12, δείχνοντας και την εκτελεστική του δυνότητα, αλλά και την όποια ρέντα μπορεί να τον συνοδεύει.

Εκτελούσε 2.3 σουτ ανά αγώνα, με το 1.3 εξ’ αυτών να πηγαίνει στην εστία. Να πετύχει τρία γκολ στο Euro 2024, το βρίσκουμε στο 2.20 στη Novibet. Παράλληλα ο Άγγλος μέσος πρόσφερε και 6 ασίστ, δημιουργώντας 7 μεγάλες ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, με 1.7 key passes ανά αγώνα (οι πάσες πριν την τελική ασίστ). Να δώσει δύο ασίστ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα προσφέρεται στο 2.80.

Ο Μπέλιγχαμ αντίκρισε 9 κίτρινες κάρτες στη σεζόν και μόλις μία κόκκινη. Αναμένουμε στο Euro να αγωνιστεί πάρα πολλά λεπτά, ίσως τα περισσότερα απ’ όλους τους συμπαίκτες του και να έχει τις περισσότερες κίτρινες κάρτες για τα «λιοντάρια», το συναντάμε στο 12.00.

Ο ίδιος αποτελεί εκ των φαβορί για να αναδειχθεί ο κορυφαίος νεαρός παίκτης του τουρνουά, καθώς το βρίσκουμε μόλις στο 4.00, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγορές, για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Αγγλίας (21.00) και να πετύχει το καλύτερο γκολ (26.00).

Παρακάτω θα δείτε τα κορυφαία ειδικά στοιχήματα:

Αγορές για Μπέλιγχαμ Απόδοση
Over 2.5 γκολ
Over 1.5 ασίστ
Να δεχθεί τις περισσότερες κίτρινες κάρτες στην Αγγλία
Να αναδειχθεί κορυφαίος νεαρός παίκτης του τουρνουά
Να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Αγγλίας
Να πετύχει το καλύτερο γκολ
Να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο Euro

Οι αποδόσεις ίσχυαν 13/6, 13:45.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Προγνωστικά Τζουντ Μπέλιγχαμ

Αναμένουμε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να συνεχίσει στο Euro 2024 από εκεί που σταμάτησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Να είναι δηλαδή ένας ποδοσφαιριστής που θα παίρνει συνεχώς πρωτοβουλίες και θα εκτελεί αρκετά. Τα τρία γκολ του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεν μας αφήνουν αδιάφορους, όπως και το γεγονός να πάρει τις περισσότερες κίτρινες κάρτες για τη χώρα του, καθώς ο ενθουσιασμός του τον οδηγεί σε υπερεκτίμηση των ενεργειών του, σε ορισμένες περιπτώσεις.

Προγνωστικά για Μπέλιγχαμ Απόδοση
Over 2.5 γκολ
Να δεχθεί τις περισσότερες κίτρινες κάρτες στην Αγγλία

Οι αποδόσεις ίσχυαν 13/6, 13:45.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το bet-on-arme προτείνει τη Novibet για παιχνίδι στο Euro 2024

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.