Δ Ω Ρ Ε Α Ν
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [STXCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Copa America 2024 Τζαμάικα: Πρόγραμμα – Διασταυρώσεις – Αποδόσεις

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Ιουνίου 24 14:47 Κατηγορία: Copa America

Τζαμάικα Copa America 2024

 

Η Τζαμάικα ετοιμάζεται να λάβει μέρος στο Copa America 2024 για τρίτη φορά στην ιστορία της. Η πρόκληση αυτή αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αφήσει στο παρελθόν τις δύο προηγούμενες κάκιστες παρουσίες όπου όχι μόνο δεν συγκέντρωσε έναν έστω βαθμό, αλλά δεν κατάφερε καν να σκοράρει μετά από έξι συνολικά παιχνίδια. Στο Gold Cup ωστόσο, έχει να επιδείξει την παρουσία της σε δύο συνεχόμενους τελικούς το 2015 και το 2017, όπου ηττήθηκε από το Μεξικό (3-1) και τις Η.Π.Α. (2-1) αντίστοιχα. Στην πιο πρόσφατη επίσημη διοργάνωση όπου μετείχε, το Gold Cup 2023, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου γνώρισε την ήττα από την μετέπειτα νικήτρια ομάδα του Μεξικού με 3-0.

Η Τζαμάικα αποτελεί μέλος της Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής (CONFACAF) και θα συμμετάσχει στο Copa America 2024 έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση μέσω του Nations League. Μετά την πρώτη θέση που κατέλαβε στον όμιλο όπου μετείχε, κατάφερε να αφήσει εκτός Copa America τον Καναδά σε μεταξύ τους διπλό αγώνα μπαράζ. Πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα, ικανό να τονώσει την ψυχολογία όλων στις τάξεις της εν όψεις της νέας πρόκλησης που έχει μπροστά της.

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζαμάικα Copa America 2024 Όμιλος & Πρόγραμμα

Η Τζαμάικα κληρώθηκε στον Β’ όμιλο του Copa America 2024 και στο δρόμο της θα βρεθούν διαδοχικά  ο κακός της δαίμονας, το Μεξικό (23/06), το Εκουαδόρ (27/06) και η Βενεζουέλα (01/07). Όπως φανερώνουν και οι αποδόσεις που ακολουθούν σε ότι αφορά την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση στο γκρουπ, η Τζαμάικα αποτελεί το μεγάλο αουτσάιντερ του ομίλου:

Ομάδα Πρώτη θέση  Πρόκριση
Μεξικό 12.00 2.65
Εκουαδόρ 8.50 1.45
Βενεζουέλα 1.11
Τζαμάικα

Διασταυρώσεις Τζαμάικα Copa America 2024

Μπορεί η Τζαμάικα να υστερεί σε ποιότητα έναντι των υπόλοιπων τριών ομάδων του ομίλου, αλλά το γεγονός πως δεν υπάρχει κάποιο μεγαθήριο της επιτρέπει να ονειρεύεται την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο στόχος της μπορεί να είναι δύσκολος προς επίτευξη, αλλά σε καμία περίπτωση απαγορευτικός κι αν τελικά τα καταφέρει, τότε θα την περιμένουν δύο πιθανές διασταυρώσεις:

Θέση Διασταυρώνεται με…

τον 2ο του Α’ ομίλου

τον 1ο του Α’ ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Αποδόσεις για Τζαμάικα Copa America 2024

Η Τζαμάικα θα επιδιώξει να πετύχει τα πρώτα της τέρματα στη διοργάνωση, με την ελπίδα να φτάσει και στο πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Με βάση την εικόνα της στα πιο πρόσφατα Gold Cup, είναι σε θέση να πετύχει τους δύο αυτούς στόχους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα καταφέρει να βρεθεί ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες του ομίλου. Ωστόσο, μία και μόνο νίκη είναι ικανή να της χαρίσει την τρίτη θέση στο γκρουπ. Συγκεντρωτικά λοιπόν, προκύπτουν τα παρακάτω πονταρίσματα:

Τζαμάικα μακροχρόνια στοιχήματα
3η θέση στον όμιλο 3.25
Να κερδίσει τουλάχιστον έναν αγώνα 1.90
Σύνολο γκολ: 0-2 2.30

Το bet-on-arme προτείνει την Novibet για παιχνίδι στο Copa America 2024

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.