Δ Ω Ρ Ε Α Ν
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [STXCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Copa America 24 Παναμάς: Πρόγραμμα – Διασταυρώσεις – Αποδόσεις

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 2 Ιουλίου 24 17:09 Κατηγορία: Copa America

Ο Παναμάς μπορεί να μην φημίζεται για τις ποδοσφαιρικές του διακρίσεις, αλλά είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο, κάτι που επιβεβαιώνεται εμφατικά από την παρουσία του στο Μουντιάλ του 2018. Αποτελεί μέλος της Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής (CONFACAF), έχοντας να επιδείξει τη συμμετοχή του σε τρεις τελικούς Gold Cup. Η πιο πρόσφατη μάλιστα χρονολογείται πέρσι όπου ηττήθηκε οριακά από το Μεξικό με 1-0 κι ενώ προηγουμένως απέκλεισε τις Η.Π.Α. στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Παναμάς καταστρώνει πλέον τα σχέδια του για το Copa America 24 έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση μέσω του Nations League της CONCACAF. Πιο συγκεκριμένα, αντιμετώπισε στα μπαράζ του θεσμού την Κόστα Ρίκα σε διπλή αναμέτρηση και το συνολικό 6-1 δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητας του. Η προετοιμασία του θα ολοκληρωθεί στις 17/06 όταν και θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την εθνική ομάδα της Παραγουάης.

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παναμάς Copa America 24 Όμιλος & Πρόγραμμα

Ο Παναμάς κληρώθηκε στον Γ’ όμιλο της διοργάνωσης και θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ουρουγουάη (24/06), τις Η.Π.Α. (διοργανώτρια χώρα, 28/06) και τη Βολιβία (02/07). Η παρουσία των δύο πρώτων και μόνο καθιστά εξαιρετικά δύσκολο το έργο του, κάτι που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις για την πρόκριση και την πρωτιά στον Γ’ όμιλο, όπως διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή:

Ομάδα Πρώτη θέση  Πρόκριση
Ουρουγουάη (9)
Παναμάς (6)
ΗΠΑ (3)
Βολιβία (0)

Διασταυρώσεις Παναμάς Copa America 24

Το θετικό για την ομάδα του Παναμά είναι πως δεν έχει τίποτα να χάσει. Αντιθέτως μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο ανεξαρτήτως ποιότητας και εμπειρίας. Η πρόκριση από τον όμιλο βέβαια ισοδυναμεί με υπέρβαση και αν κάτι τέτοιο επαληθευτεί, τότε θα τον περιμένει μία από τις δύο παρακάτω διασταυρώσεις, ανάλογα πάντα με την θέση που θα καταλάβει τελικά στο γκρουπ:

Θέση Διασταυρώνεται με…
τον 1ο του Δ’ ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Αποδόσεις για Παναμά Copa America 24

Ο Παναμάς θα παλέψει όλα τα παιχνίδια, αλλά ο πιο ρεαλιστικός στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την κατάληψη της τρίτης θέσης του ομίλου. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να επικρατήσει της Βολιβίας στην μεταξύ τους αναμέτρηση, ένα σενάριο ιδιαίτερα πιθανό. Ανεξαρτήτως όμως των αποτελεσμάτων στους τρεις αγώνες, είναι εντός των δυνατοτήτων του να σκοράρει 3 ή 4 γκολ, μια επιλογή που προσφέρεται σε άκρως ικανοποιητική απόδοση.

Παναμάς μακροχρόνια στοιχήματα
Νικητής Διοργάνωσης 81.00
Να φτάσει στον τελικό 21.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 5.00

Το bet-on-arme προτείνει την Novibet για παιχνίδι στο Copa America 24

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.