Δ Ω Ρ Ε Α Ν
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [STXCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Copa America 24 Βολιβία: Πρόγραμμα – Διασταυρώσεις – Αποδόσεις

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Ιουνίου 24 13:58 Κατηγορία: Copa America

Η Βολιβία ετοιμάζεται για μία ακόμη τελική φάση Copa America 24, με τις τελευταίες παρουσίες της να είναι άκρως απογοητευτικές. Του λόγου το αληθές, στις τρεις πιο πρόσφατες διοργανώσεις (2016, 2019 & 2021), όχι μόνο δεν προκρίθηκε από τη φάση των ομίλων, αλλά δεν κατάφερε να πάρει έστω έναν βαθμό, μετρώντας μόνο ήττες. Παρ’ όλα αυτά, έχει κατακτήσει το τρόπαιο μία φορά στην ιστορία της (1963), ενώ το 1997 έφτασε ως τον τελικό οπού ηττήθηκε από την ανώτερη Βραζιλία με 3-1. Στον τρέχοντα αιώνα, καλύτερη της παρουσία παραμένει αυτή του 2015 όταν και έφτασε ως τα προημιτελικά, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από το Περού.

Στόχος της Βολιβίας στο Copa America 24 είναι να αφήσει στο παρελθόν τις κάκιστες εμφανίσεις των προηγούμενων διοργανώσεων και να κάνει αισθητή την παρουσία της όσο το δυνατόν περισσότερο. Αποτελεί μία εκ των δέκα ομάδων της CONMEBOL (Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Νοτίου Αμερικής) και ως εκ τούτου δεν χρειάστηκε προκριματικούς αγώνες για να εξασφαλίσει την παρουσία της στα γήπεδα των Η.Π.Α. Το προσεχές διάστημα έχει προγραμματισμένα τρία φιλικά με Μεξικό (01/06), Εκουαδόρ (13/06) και Κολομβία (16/06)όπου θα τσεκάρει την ετοιμότητα της για την επερχόμενη πρόκληση.

Βολιβία Copa America 24 Όμιλος & Πρόγραμμα

Η κληρωτίδα έφερε την Βολιβία στον δύσκολο Γ’ όμιλο όπου θα αντιμετωπίσει τις Η.Π.Α.(διοργανώτρια χώρα, 24/06), την Ουρουγουάη (28/06) και τον Παναμά (02/07). Η διαφορά δυναμικότητας που τη χωρίζει από τα δύο φαβορί του ομίλου είναι μεγάλη, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις που αφορούν τόσο την πρόκριση όσο και την κατάληψη της πρώτης θέσης στο Γ’ γκρουπ:

Ομάδα Πρώτη θέση  Πρόκριση
Ουρουγουάη (6) 1.001
ΗΠΑ (3) 13.00 2.20
Παναμάς (3) 41.00 1.65
Βολιβία (0)
cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διασταυρώσεις Βολιβία Copa America 24

Όσο κι αν προσπαθήσει, θα είναι τεράστια έκπληξη αν η Βολιβία καταφέρει να καταλάβει μία εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου. Πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι αυτό που τη θέλει να μάχεται με τον Παναμά για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο οι εκπλήξεις είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι και σε περίπτωση που η Βολιβία καταφέρει κάτι τέτοιο, θα την περιμένει μία από τις παρακάτω πιθανές διασταυρώσεις:

Θέση Αντιμετωπίζει τον…
τον 1ο του Δ’ ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Αποδόσεις για Βολιβία Copa America 24

Οι δυνατότητες της Βολιβίας είναι αναμφίβολα περιορισμένες, ενώ οι ομάδες που μετέχουν στον όμιλο κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή της. Σε συνάρτηση με τις πρόσφατες παρουσίες της σε τελική φάση Copa America, το να τερματίσει στην τελευταία θέση του ομίλου φαντάζει τόσο πιθανό όσο και λογικό. Από εκεί και πέρα, με δεδομένο πως υστερεί τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, μας οδηγεί σε δύο ακόμη μακροχρόνια πονταρίσματα:

Βολιβία μακροχρόνια στοιχήματα
4η θέση στον όμιλο 1.01
Να δεχτεί τα περισσότερα γκολ 1.80
Under 2.5 γκολ στον όμιλο 1.60

Το bet-on-arme προτείνει τη Novibet για παιχνίδι στο Copa America 24

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.