Δ Ω Ρ Ε Α Ν
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [STXCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Copa America 24 Περού Πρόγραμμα – Διασταυρώσεις – Αποδόσεις

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Ιουνίου 24 14:23 Κατηγορία: Copa America

Η εθνική ομάδα του Περού ρίχνεται στη μάχη ενός ακόμη Copa America 24, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο δύο φορές στην ιστορία της, το 1939 και το 1975. Στις δύο τελευταίες διοργανώσεις το Περού κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία. Αρχικά το 2019 όταν ηττήθηκε στον τελικό από την διοργανώτρια Βραζιλία με 3-1 και εν συνεχεία δύο χρόνια αργότερα όταν έφτασε μέχρι τα ημιτελικά αλλά η «σελεσάο»
αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά ανώτερη .

Οι δύο πιο πρόσφατες παρουσίες του Περού σε τελική φάση του επιτρέπουν να ονειρεύεται μια αντίστοιχη πορεία στο Copa America 24. Αποτελεί μία εκ των δέκα ομάδων που απαρτίζουν την CONMEBOL (Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Νοτίου Αμερικής), κάτι που σημαίνει πως η θέση του στους ομίλους ήταν εξασφαλισμένη χωρίς να περάσει από προκριματική διαδικασία. Ωστόσο, πριν την επίσημη έναρξη θα τεστάρει την ετοιμότητα του σε δύο φιλικά με αντιπάλους την Παραγουάη (08/06) και το Ελ Σαλβαδόρ (15/06).

Περού Copa America 24 Όμιλος & Πρόγραμμα

Η φάση των ομίλων φέρνει το Περού σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο (Α’) όπου καλείται να αντιμετωπίσει διαδοχικά τη Χιλή (22/06), τον Καναδά (26/06) και την Αργεντινή (30/06).Διάθεση και εμπειρία υπάρχουν, στοιχεία ικανά να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τη νοκ άουτ φάση. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις για την πρόκριση και την πρώτη θέση του Α’ Ομίλου διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή ως εξής:

Ομάδα Πρώτη θέση  Πρόκριση
Αργεντινή (6) 1.001
Καναδάς (3) 21.00 1.80
Χιλή (1) 2.10
Περού (1) 13.00
cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διασταυρώσεις Περού Copa America 24

Το ζητούμενο για το Περού είναι για ακόμη μία φορά η διάκριση και συγκεκριμένα να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Αυτό προϋποθέτει την πρόκριση από τον όμιλο, κάτι που αν συμβεί θα το φέρει αντιμέτωπο με μία εκ των δύο πρώτων ομάδων του δεύτερου ομίλου (Μεξικό, Εκουαδόρ, Βενεζουέλα, Τζαμάικα). Πιο συγκεκριμένα, οι πιθανές διασταυρώσεις στην επόμενη φάση είναι οι παρακάτω:

Θέση Αντιμετωπίζει τον…
τον 2ο του Β’ ομίλου
τον 1ο του Β’ ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Αποδόσεις για Περού Copa America 24

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το Περού το γεγονός ότι αντιμετωπίζει το φαβορί του ομίλου Αργεντινή στην τελευταία αγωνιστική, ένα χρονικό σημείο όπου η αλμπισελέστε πιθανότατα να έχει σφραγίσει την πρόκριση. Μέχρι τότε, το Περού είναι σε θέση να αποσπάσει θετικό
αποτέλεσμα τόσο στην πρεμιέρα κόντρα στη Χιλή, όσο και στη δεύτερη υποχρέωση του με αντίπαλο τον Καναδά. Με πιο απλά λόγια, η πρόκριση από τον όμιλο αποτελεί ένα εφικτό σενάριο που θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη δική του απόδοση. Αν τα καταφέρει, ανοίγει αυτόματα και ο δρόμος για τα ημιτελικά καθώς δεν θα βρεθεί στο δρόμο του κάποιο μεγαθήριο. Ακόμη όμως κι αν οι «ίνκας» δεν καταφέρουν να προχωρήσουν πέρα από τον όμιλο, είναι σε θέση να πετύχουν μία τουλάχιστον νίκη.

Περού μακροχρόνια στοιχήματα
Να προκριθεί από τον όμιλο 13.00
Να φτάσει στα ημιτελικά 76.00
Over 1.5 βαθμοί στον όμιλο 2.80

Το bet-on-arme προτείνει τη Novibet για παιχνίδι στο Copa America 24

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.