Δ Ω Ρ Ε Α Ν
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [STXCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Copa America 24 Χιλή: Πρόγραμμα – Διασταυρώσεις – Αποδόσεις

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Ιουνίου 24 14:52 Κατηγορία: Copa America

Η Χιλή επιστρέφει… στον τόπο του εγκλήματος, στις ΗΠΑ, εκεί όπου κέρδισε το δεύτερο Copa America στην ιστορία της το 2016, ούτε 12 μήνες μετά από την κατάκτηση του πρώτου της τίτλου το 2015, στη διοργάνωση που έγινε στο «σπίτι» της. Θύμα και τις δύο φορές η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι.

Παρά τις… μόλις δύο επιτυχίες της, η «La Roja» είναι από τις πιο υπολογίσιμες δυνάμεις της διοργάνωσης, έχοντας τερματίσει 22 φορές μέσα στην τελική τετράδα στις 40 συμμετοχές της, μόνο Αργεντινή και Ουρουγουάη έχουν περισσότερες.

Στην προηγούμενη έκδοση το 2021, αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τη διοργανώτρια Βραζιλία κι έτσι δεν κατάφερε να παραστεί στα ημιτελικά του θεσμού για τέταρτη συνεχή φορά (τερμάτισε 4η και το 2019). Αυτή ήταν η τελευταία μεγάλη διοργάνωση στην οποία αγωνίστηκε, αφού δεν κατάφερε να προκριθεί στο Μουντιάλ του 2022 συνεχίζοντας το αρνητικό σερί από εκείνο του 2018. Ευελπιστεί να βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 που θα διεξαχθεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό, όμως μετά από 6 αγωνιστικές είναι εκτός 7άδας.

Διαβάστε παρακάτω:

  • Τον τρόπο πρόκρισης της Χιλής στο Copa America
  • Τους αντιπάλους της «La Roja» στον όμιλο
  • Το πρόγραμμα της ομάδας του Ρικάρντο Γκαρέκα
  • Τις διασταυρώσεις στα νοκ – άουτ
  • Τις αποδόσεις της Χιλής στο Copa America
  • Τη στοιχηματική που προτείνει το bet-on-arme

Πως προκρίθηκε

Αρκετά… εύκολα αφού ως μία εκ των δέκα χωρών της CONMEBOL είχε εξασφαλισμένη θέση στο Copa America 24. Οι άλλες εννιά εθνικές ομάδες που ανήκουν Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Νοτίου Αμερικής είναι οι Αργεντινή, Βενεζουέλα, Βολιβία, Βραζιλία, Εκουαδόρ, Κολομβία, Παραγουάη, Περού και Ουρουγουάη.

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Copa America 24 Χιλή Όμιλος

Η Χιλή μπήκε στην κλήρωση από το 3ο γκρουπ δυναμικότητας. Από το πρώτο «pot» τής έτυχε η κάτοχος και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αργεντινή, αλλά από το δεύτερο ήρθε το πιο βατό Περού, ενώ η τετράδα έκλεισε με τον φιλόδοξο Καναδά. Η ομάδα του Ρικάρντο Γκαρέκα δύσκολα θα κλέψει την πρωτιά από την «αλμπισελέστε», ωστόσο θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για το δεύτερο εισιτήριο του 1ου ομίλου.

Παρά τις δύο κατακτήσεις εις βάρος της, η προϊστορία με την Αργεντινή είναι… εφιαλτική αφού η Χιλή μετράει 62 ήττες σε 95 επίσημα παιχνίδια (8-25-62). Σαφώς καλύτερα τα πράγματα κόντρα στο Περού (47-14-24), ενώ όπως είναι λογικό απέναντι στον Καναδά της CONCACAF δεν υπάρχει ικανό δείγμα γραφής (2-1-1 σε φιλικά).

  1. Αργεντινή
  2. Περού
  3. Χιλή
  4. Καναδάς

Στον παρακάτω πίνακα (σε αποδόσεις Novibet) μπορούμε να δούμε τις προσφερόμενες αποδόσεις για πρόκριση αλλά και την πρωτιά στον όμιλο.

Ομάδα Πρώτη θέση  Πρόκριση
Αργεντινή (6) 1.001
Καναδάς (3) 21.00 1.85
Χιλή (1) 2.10
Περού (1) 13.00

Copa America 24 Πρόγραμμα Χιλή

Η δις πρωταθλήτρια Κόπα Αμέρικα θα κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της διοργάνωσης με αντίπαλο το Περού (22/6, 03:00) στο «AT&T Stadium» του Τέξας.

Στη συνέχεια θα κληθεί να αντιμετωπίσει την κάτοχο Αργεντινή (26/6, 04:00) στο επιβλητικό «MetLife Stadium» του Νιου Τζέρσεϊ, ενώ θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο πρώτο γκρουπ απέναντι στον Καναδά (30/6, 03:00) στο «Inter&Co Stadium» της Φλόριντα.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα αναλυτικά το πρόγραμμα της Χιλής στο Copa America 24:

Αγώνας Γήπεδο & Πόλη
Περού – Χιλή
0-0
«AT&T Stadium», Άρλινγκτον
Χιλή – Αργεντινή
0-1
«MetLife Stadium», Ιστ Ράδερφορντ
Καναδάς – Χιλή
30/6, 03:00
«Inter&Co Stadium», Ορλάντο

Copa America 24 Χιλή Διασταυρώσεις

Οι στοιχηματικές εταιρίες θέλουν τη Χιλή να προκρίνεται στα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Ποια ομάδα όμως θα κληθεί να αντιμετωπίσει εφόσον τα καταφέρει; Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε, αναλόγως τη θέση που θα καταλάβει στον 1ο όμιλο, με ποια ομάδα διασταυρώνεται στα προημιτελικά.

Θέση Διασταυρώνεται με…
2ο του Β’ ομίλου
1ο του Β’ ομίλου

Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Αποδόσεις για Χιλή Copa America

Η Χιλή έχει πάρει… την κατιούσα τα τελευταία χρόνια και σε αυτό το τουρνουά δεν βρίσκεται μέσα στα φαβορί για τον τίτλο. Βέβαια, η «φανέλα» της και μόνο την κατατάσσει στην 8η θέση της σχετικής λίστας με 31.00 απόδοση.

Ικανοποιητικό είναι το 1.85 της πρόκρισης από τον όμιλο, ενώ αξία υπάρχει στο να προκριθεί στα ημιτελικά (5.50). Τόσο περίπου «πληρώνει» και το να κερδίσει το γκρουπ!

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 36.00
Να φτάσει στον τελικό 11.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 4.00
Να προκριθεί από τον Όμιλο 2.10

Οι αποδόσεις ίσχυαν 28/5, 14:18.

Το bet-on-arme προτείνει τη Novibet για παιχνίδι στο Copa America 24

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.