Δ Ω Ρ Ε Α Ν
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [STXCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Copa America 24 Κόστα Ρίκα: Πρόγραμμα – Διασταυρώσεις – Αποδόσεις

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Ιουνίου 24 14:33 Κατηγορία: Copa America

Τα «χρυσά» χρόνια του ποδοσφαίρου της Κόστα Ρίκα ανήκουν στο παρελθόν, ωστόσο οι «Τίκος» παραμένουν ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο που στοχεύει σε μία καλή, για τη δυναμική του, παρουσία στο Copa America 24 που συμμετέχει.

Μετά από δύο «απουσίες» στα προηγούμενα Κόπα Αμέρικα (2021, 2019) που διοργανώθηκαν στα γήπεδα της Βραζιλίας, η ομάδα με επικεφαλή των Γκουστάβο Αλφάρο επιστρέφει στο θεσμό, στην ενδεχομένως τελευταία παρουσία, αν δεν καταφέρει να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, σε μεγάλη διοργάνωση του «εμβληματικού» αρχηγού Κέιλορ Νάβας με το εθνόσημο. 

Στο Μουντιάλ του Κατάρ (2022), περίπου ενάμιση χρόνο πριν, αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων με ρεκόρ (1-0-2). Μάλιστα, γνώρισε «βαριές» ήττες, με 7-0 από την Ισπανία και με 4-2 από τη Γερμανία, ενώ κατάφερε να επιβληθεί της Ιαπωνίας με 1-0. 

Όσον αφορά τα… πεπραγμένα της την τελευταία φορά που η Κόστα Ρίκα συμμετείχε σε Κόπα Αμέρικα (2016 Centenario), συγκέντρωσε 4 βαθμούς και αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων, αφού τερμάτισε 3η πίσω από τη διοργανώτρια Αμερική και την Κολομβία και πάνω από την Παραγουάη.

Το 2023 στο «ταξίδι» της στο Gold Cup έβαλε τέλος στα προημιτελικά το Μεξικό (μετέπειτα νικητής), ενώ είχε προηγηθεί η νίκη στο 3ο γκρουπ που βρέθηκε, απέναντι σε Μαρτινίκα (6-4), η ισοπαλία κόντρα στο Ελ Σαλβαδόρ (0-0) και η ήττα από τον Παναμά (2-1). 

Διαβάστε παρακάτω:

  • Τον τρόπο πρόκρισης της Κόστα Ρίκα στο Copa America
  • Τους αντιπάλους των «Τίκος» στον όμιλο
  • Το πρόγραμμα της ομάδας Γκουστάβο Αλφάρο
  • Τις διασταυρώσεις στα νοκ – άουτ
  • Τις αποδόσεις της Κόστα Ρίκα στο Copa America
  • Τη στοιχηματική που προτείνει το bet-on-arme

Πως προκρίθηκε

Η Κόστα Ρίκα ανήκει στην CONCACAF και είναι μία από 6 εθνικές που δεν ανήκουν στην κύρια διοργανώτρια ομοσπονδία του Copa America 24, CONMEBOL. Για να προκριθεί έπαιξε δύο ματς. Το πρώτο αφορούσε τα playoffs και «διασύρθηκε» με 6-1 (συνολικό σκορ) από τον Παναμά και ακολούθησε αγώνας μπαράζ απέναντι στην Ονδούρα, της οποίας επιβλήθηκε με 3-1. 

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Copa America 24 Κόστα Ρίκα Όμιλος

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος των «Τίκος» στην κλήρωση της φάσης των ομίλων του Κόπα Αμέρικα 2024, καθώς την τοποθέτησε στο 4ο γκρουπ με αντιπάλους τις Βραζιλία, Κολομβία και Παραγουάη. Στην ανάκρουση των ομάδων που θα αντιμετωπίσουν, γίνεται αντιληπτό πως δύσκολα μπορεί να φιλοδοξεί σε διάκριση ένα σύνολο του βεληνεκούς της Κόστα Ρίκα. 

Ενδεικτικό του «βουνού» που έχει να ανέβει είναι πως η «σελεσάο» μετράει 9 κατακτήσεις Copa America και είναι εκ των φαβορί να σηκώσουν τη φετινή κούπα. Η Παραγουάη έχει 2 τρόπαια στο μουσείο της και η Κολομβία, μετράει μεν έναν τίτλο, αλλά έχει φτάσει στα ημιτελικά στις δύο από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί, πως με τις δύο τελευταίες είχε κληρωθεί στους ομίλους του 2016. Τότε επικράτησε των «καφετέρος» (4-1) και ήρθε «Χ» (0-0) με τους Παραγουανούς.

  1. Βραζιλία
  2. Κολομβία
  3. Παραγουάη
  4. Κόστα Ρίκα

Copa America 24 Πρόγραμμα Κόστα Ρίκα

Η «περιήγηση» των «Τίκος» στα γήπεδα των ΗΠΑ που φιλοξενούν το φετινό Copa America 24 θα αρχίσει από το «SoFi Stadium» (25/6, 04:00) που αντιμετωπίζει τη Βραζιλία. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής διασταυρώνει τα… ξίφη της με την Κολομβία στο «State Farm Stadium» (29/6, 01:00) και στο φινάλε αναμετράται με την Παραγουάη στο «Q2 Stadium» (3/7, 04:00). 

Δείτε στον παρακάτω πίνακα αναλυτικά το πρόγραμμα της Κόστα Ρίκα στο Copa America 24.

Αγώνας Γήπεδο & Πόλη
Βραζιλία – Κόστα Ρίκα
0-0
«SoFi Stadium», Ίνγκλγουντ
Κολομβία – Κόστα Ρίκα
(29/6, 01:00)
«State Farm Stadium», Γκλέντεϊλ
Κόστα Ρίκα – Παραγουάη
(3/7, 04:00)
«Q2 Stadium», Όστιν

Copa America 24 Κόστα Ρίκα Διασταυρώσεις

Το ενδεχόμενο να βγει από αυτόν τον όμιλο φαντάζει δύσκολο, ωστόσο το ποδόσφαιρο αποτελεί το άθλημα των εκπλήξεων, γι’ αυτό αξίζει να γνωρίζουμε το «δέντρο» διασταυρώσεων της Κόστα Ρίκα στα νοκ – άουτ. Στη φάση των «8» προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε γκρουπ.

Θέση Αντιμετωπίζει τον…
2ο του Γ’ ομίλου
1ο του Γ’ ομίλου

Αποδόσεις για Κόστα Ρίκα Copa America 24

Αν η Κόστα Ρίκα ήταν η ομάδα του διαστήματος 2010-2020 ενδεχομένως να βρισκόταν σε υψηλότερη θέση στις αποδόσεις κατάκτησης, από αυτή που θα ξεκινήσει το φετινό (12η) Copa America 24 και σε τιμή 76.00.

Εκεί που ίσως υπάρχει στοιχηματική αξία για τους «Τίκος» είναι το 6.00 να προκριθούν από τον όμιλο. 

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 151.00
Να φτάσει στον τελικό 67.00
Να φτάσει στα ημιτελικά 17.00
1η θέση στον όμιλο 21.00
Να προκριθεί στα νοκ – άουτ 5.50
*Οι αποδόσεις ίσχυαν 28/5, 15:55.

Το bet-on-arme προτείνει τη Novibet για παιχνίδι στο Copa America 24

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.