Δ Ω Ρ Ε Α Ν
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [STXCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Copa America 24 Εκουαδόρ: Πρόγραμμα – Διασταυρώσεις – Αποδόσεις

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 4 Ιουλίου 24 16:51 Κατηγορία: Copa America

Το Εκουαδόρ μπορεί να έχει μόλις μία παρουσία στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης της Νοτίου Αμερικής, όμως τρέφει ελπίδες για μία καλή παρουσία στο φετινό Copa America 24.

Πηγή αισιοδοξίας για την επικείμενη συμμετοχή του στη 48η version του θεσμού η «χρυσή» φουρνιά ποδοσφαιριστών, ορισμένοι εξ αυτών, όπως οι Χινκάπιε (Λεβερκούζεν), Πάτσο (Άιντραχτ Φρ.), Εστουπινιάν (Μπράιτον), Πλάτα (Αλ – Σαντ) και κορυφαίος όλων ο Μόισες Καϊσέδο (Τσέλσι), αγωνίζονται στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Συμμετείχε στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και έφτασε κοντά στο να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη νοκ – άουτ φάση αλλά ηττήθηκε (2-1) από τη Σενεγάλη και έμεινε εκτός. Μάλιστα, έχει βάλει πλώρη για το Μουντιάλ του 2026 και ανταποκρίνεται εξαιρετικά μετά από 6 αγωνιστικές στην προκριματική διαδικασία (3-2-1), με το μοναδικό αρνητικό αποτέλεσμα (1-0) να έχει έρθει κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια, Αργεντινή, στο «Μονουμεντάλ».

Αναφορικά με τις πορείες της στα Copa America, μαζί με τη Βενεζουέλα είναι οι μοναδικές χώρες που δεν έχουν παρουσία σε τελικό. Έχει φιλοξενήσει τη διοργάνωση τρεις φορές (1947, 1959, 1993). Πριν από περίπου 31 χρόνια, πραγματοποίησε το μεγαλύτερο «ταξίδι» στο τουρνουά, τερματίζοντας στην 4η θέση. Το 2021, το Εκουαδόρ σημείωσε την 3η -ιστορικά- παρουσία του στα προημιτελικά και αποκλείστηκε από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια, «αλμπισελέστε».

Διαβάστε παρακάτω:

  • Τον τρόπο πρόκρισης του Εκουαδόρ στο Copa America
  • Τους αντιπάλους του στον όμιλο
  • Το πρόγραμμα της ομάδας Μπας Φέλιξ Σάντσεθ
  • Τις διασταυρώσεις στα νοκ – άουτ
  • Τις αποδόσεις του Εκουαδόρ στο Copa America
  • Τη στοιχηματική που προτείνει το bet-on-arme

Πως προκρίθηκε

Το Εκουαδόρ ή Ισημερινός αν προτιμάται, είχε εξασφαλισμένη την παρουσία του στο Κόπα Αμέρικα 2024, καθώς είναι μία από τις δέκα χώρες που αποτελούν την CONMEBOL. Οι υπόλοιπες 9 που ανήκουν στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής είναι οι Αργεντινή, Βραζιλία, Βολιβία, Κολομβία, Χιλή, Παραγουάη, Περού, Βενεζουέλα και Ουρουγουάη.

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Copa America 24 Εκουαδόρ Όμιλος

Η ομάδα του Μπας Φέλιξ Σάντσεθ βρίσκεται στον 2ο, από τους τέσσερις ομίλους, του Copa America 2024 και στα πλαίσια αυτού θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Βενεζουέλα, Τζαμάικα και Μεξικό. Το γκρουπ είναι μοιρασμένο αναφορικά με τις συμμετοχές των Ομοσπονδιών που συμμετέχουν στη διοργάνωση, καθώς περιλαμβάνει δύο εκπροσώπους της CONCACAF (Τζαμάικα / Μεξικό) και δύο της CONMEBOL (Εκουαδόρ / Βενεζουέλα). 

Ο ισχυρότερος αντίπαλος στη φάση των ομίλων είναι το σύνολο του Χάιμε Λοζάνο (Μεξικό), το οποίο διαθέτει ποιότητα σε όλες τις γραμμές, ενώ στην αποστολή του αναμένεται να βρίσκεται και ο μέσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα. Στο παρελθόν Εκουαδόρ και Μεξικό έχουν αναμετρηθεί 5 φορές στη διοργάνωση, με τους «αζτέκους» να μετρούν τρεις νίκες (3-1-1-). 

Κόντρα στη Βενεζουέλα έχει πανηγυρίσει τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη του στη διοργάνωση (6-1, 1993), ενώ είναι η μοναδική χώρα απέναντι στην οποία έχει θετικό απολογισμό (2-1-1), όσον αφορά το θεσμό του Copa America. Με την Τζαμάικα θα «μονομαχήσουν» για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης.

  1. Μεξικό
  2. Εκουαδόρ
  3. Βενεζουέλα
  4. Τζαμάικα

Copa America 24 Πρόγραμμα Εκουαδόρ

Το «σαφάρι» του Εκουαδόρ στο Κόπα Αμέρικα 2024 θα ξεκινήσει στο «Levi’s Stadium» (23/6, 01:00) απέναντι στη Βενεζουέλα και τη 2η αγωνιστική θα κοντραριστεί με την Τζαμάικα (27/6, 01:00), στο «Allegiant Stadium», ενώ στο φινάλε της φάσης των ομίλων θα αντιμετωπίσει στο «State Farm Stadium» (1/7, 03:00) το φαβορί του ομίλου, Μεξικό, σε ένα ματς που ενδεχομένως να καθορίσει την 1η θέση του γκρουπ.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα αναλυτικά το πρόγραμμα του Εκουαδόρ στο Copa America 24.

Αγώνας Γήπεδο & Πόλη
Εκουαδόρ – Βενεζουέλα
1-2
«Levi’s Stadium», Σάντα Κλάρα
Εκουαδόρ – Τζαμάικα
3-1
«Allegiant Stadium», Λας Βέγκας
Μεξικό – Εκουαδόρ
0-0
«State Farm Stadium», Γκλέντεϊλ

Copa America 24 Εκουαδόρ Διασταυρώσεις

Οι φιλοδοξίες του Ισημερινού μας επιτρέπουν να κοιτάξουμε ένα βήμα παρακάτω, δηλαδή μετά τον όμιλο, καθώς δύσκολα θα μείνει εκτός στο συγκεκριμένο γύρο. Με τη… λογική, λοιπόν στον παρακάτω πίνακα σας παραθέτουμε τους πιθανούς αντιπάλους στην πρώτη φάση νοκ – άουτ της διοργάνωσης. 

Στη φάση των «8» προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε γκρουπ.

Θέση Αντιμετωπίζει τον…
Αργεντινή

Αποδόσεις για Εκουαδόρ Copa America 24

Φυσικά, το όνομα του Εκουαδόρ δεν βρίσκεται στα πρώτα της λίστας των φαβορί για να κατακτήσουν το 48ο Copa America 24, όμως η 7η θέση που κατέχει με 31.00 απόδοση αντικατοπτρίζει τις φιλοδοξίες του για μία θετική παρουσία στη διοργάνωση. 

Σε χαμηλότερη απόδοση προσφέρεται το να φτάσει για πρώτη φορά στον τελικό του θεσμού (11.00), ενώ η επιστροφή στους «4» μετά από 31 χρόνια (1993) δίνεται για ποντάρισμα στο 5.00.

Όσον αφορά τον όμιλο που συμμετέχει, οι τιμές αναμένουν «μάχη» με το Μεξικό για την πρωτιά, ενώ είναι το δεύτερο φαβορί (1.45) για να τερματίσει σε μία εκ των δύο πρώτων θέσεων.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 31.00
Να φτάσει στον τελικό 8.00
*Οι αποδόσεις ίσχυαν 4/7, 14:18.

Το bet-on-arme προτείνει τη Novibet για παιχνίδι στο Copa America 24

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.