Δ Ω Ρ Ε Α Ν
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [STXCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Copa America 24 Παραγουάη: Πρόγραμμα – Διασταυρώσεις – Αποδόσεις

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Ιουνίου 24 14:48 Κατηγορία: Copa America

Η Παραγουάη αποτελεί την τρίτη ομάδα σε συμμετοχές στο Κόπα Αμέρικα, καθώς αυτή θα είναι η 40ή φορά που συμμετέχει στη διοργάνωση. Έχει κατακτήσει δύο φορές το τρόπαιο, το μακρινό 1953 και το 1979.

Η τελευταία της καλή παρουσία ήταν το 2015 στα γήπεδα της Χιλής, όταν κατέκτησε την 4η θέση, καθώς στις δύο τελευταίες διοργανώσεις (2019, 2021), στη Βραζιλία, το ταξίδι της Παραγουάης σταμάτησε στα προημιτελικά, απέναντι σε Βραζιλία και Περού, στη διαδικασία των πέναλτι.

Στην άκρη του πάγκου κάθεται ο Αργεντινός Ντανιέλ Γκαρνέρο, ο οποίος έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας από τον περασμένο Δεκέμβριο, έχοντας απολογισμό 1-2-1.

Διαβάστε παρακάτω:

  • Τον τρόπο πρόκρισης της Παραγουάης στο Copa America
  • Τους αντιπάλους της Παραγουάης στον όμιλο
  • Το πρόγραμμα της Παραγουάης
  • Τις διασταυρώσεις στα νοκ-άουτ
  • Τις αποδόσεις της Παραγουάης στο Copa America
  • Τη στοιχηματική που προτείνει το bet-on-arme

Πως προκρίθηκε

Έχει την… τύχη να προκρίνεται αυτόματα στο Κόπα Αμέρικα, καθώς είναι μία από τις 10 χώρες που συγκροτούν την CONMEBOL. Εκτός από την Παραγουάη, οι άλλες εννιά ομάδες που ανήκουν στην Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Νότιας Αμερικής είναι οι Βολιβία, Αργεντινή, Χιλή, Βραζιλία, Εκουαδόρ, Περού, Παραγουάη, Ουρουγουάη και Βενεζουέλα.

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Copa America 24 Παραγουάη Όμιλος

Στα… βαθιά έχει πέσει η Παραγουάη, καθώς ο Δ’ Όμιλος στον οποίο βρίσκεται, αποτελείται από ομάδες που είτε προκαλούν «τρόμο» μόνο στο άκουσμα, είτε έχουν «χαράξει» τη δική τους πορεία στη διοργάνωση. 

Συγκεκριμένα, θα «μπει» στο… ρινγκ, μαζί με τη Βραζιλία, μία από τις πιο πετυχημένες εθνικές ομάδες στον κόσμο, η οποία έχει «σηκώσει» το βαρύτιμο τρόπαιο εννιά φορές.

Μαζί θα είναι και η Κολομβία, η οποία έχει πραγματοποιήσει τρομερή άνοδο τα τελευταία χρόνια, ενώ οι τρεις αυτές ομάδες πλαισιώνονται από την Κόστα Ρίκα, η οποία έχει κάνει «back to back» κατακτήσεις, το 2015 και 2016.

  1. Βραζιλία
  2. Κολομβία
  3. Παραγουάη
  4. Κόστα Ρίκα

Copa America 24 Πρόγραμμα Παραγουάη

Δύσκολος ο όμιλος, ακόμη πιο δύσκολο και απαιτητικό το πρόγραμμα, καθώς αντιμετωπίζει κατά σειρά τις δύο πιο δυνατές ομάδες στην αρχή, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα με την Κολομβία στις 25 Ιουνίου.

Για τη δεύτερη αγωνιστική θα κοντραριστεί με το φαβορί για την πρωτιά του ομίλου (1.36), Βραζιλία, ενώ αποχαιρετάει τις υποχρεώσεις σε αυτήν τη φάση, με το παιχνίδι απέναντι στην Κόστα Ρίκα στις 3 Ιουλίου.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα αναλυτικά το πρόγραμμα των ΗΠΑ στο Copa America 24.

Αγώνας Ημερομηνία & Ώρα
Γήπεδο & Πόλη
Κολομβία – Παραγουάη 2-1 «NRG Stadium», Χιούστον
Παραγουάη – Βραζιλία 29/6, 04:00 «Allegiant Stadium», Λας Βέγκας
Κόστα Ρίκα – Παραγουάη 3/7, 04:00 «Q2 Stadium», Όστιν

Copa America 24 Παραγουάη Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Παραγουάη στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι προκρίνονται δύο ομάδες από τη φάση των ομίλων.

Συγκεκριμένα, θα διασταυρωθεί με μία εκ των Ουρουγουάη, ΗΠΑ, Βολιβία και Παναμά, καθώς αυτές οι ομάδες αποτελούν τον 3ο όμιλο. 

Θέση Αντιμετωπίζει τον…
2ο του Γ’ Ομίλου
1ο του Γ’ Ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Αποδόσεις για Παραγουάη Copa America 24

Με τον όμιλο στον οποίο έχει κληρωθεί, είναι λογικό οι αποδόσεις κατάκτησης να μειώνονται (76.00), καθώς απαιτείται μια σειρά από υπερβάσεις.

Πρώτη υπέρβαση χρονικά θα πρέπει να είναι η πρόκριση από τον όμιλο, η οποία προσφέρεται στο 4.00, ενώ το να καταλάβει την πρώτη θέση, ανάμεσα στα «μεγαθήρια» το συναντάμε σε απόδοση 12.00.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 201.00
Να φτάσει στον τελικό 67.00
Να φτάσει στα ημιτελικά 21.00
1η θέση στον όμιλο 31.00
Να προκριθεί στα νοκ – άουτ 8.00

*Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 28/5, 14:25.

Το bet-on-arme προτείνει τη Novibet για παιχνίδι στο Copa America 24

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.