Δ Ω Ρ Ε Α Ν
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [STXCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μεξικό Copa America 2024: Πρόγραμμα – Διασταυρώσεις – Αποδόσεις

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Ιουνίου 24 14:32 Κατηγορία: Copa America

Οι «σομπρέρος» επιστρέφουν για 11η φορά σε Copa America, με 2 συμμετοχές τους μάλιστα να ολοκληρώνονται στον τελικό, όμως εκεί δεν κατάφεραν να πάρουν το τρόπαιο.

Συγκεκριμένα, την πρώτη τους φορά στη διοργάνωση, το 1993 στο Εκουαδόρ, έχασαν με 2-1 από την Αργεντινή, ενώ το 2001 δεν τα κατάφεραν και πάλι και ηττήθηκαν 1-0 από την «οικοδέσποινα» Κολομβία.

Παράλληλα έχουν βρεθεί στην 3η θέση του θεσμού τρεις φορές. Συγκεκριμένα το 1997 στη Βολιβία, το 1999 στην Παραγουάη και το 2007 στη Βενεζουέλα.

Διαβάστε παρακάτω:

  • Τον τρόπο πρόκρισης τoυ Μεξικού στο Copa America
  • Τους αντιπάλους των «Sombreros» στον όμιλο
  • Το πρόγραμμα της ομάδας του Xάιμε Λοσάνο
  • Τις διασταυρώσεις στα νοκ – άουτ
  • Τις αποδόσεις του Μεξικού στο Copa America
  • Τη στοιχηματική που προτείνει το bet-on-arme

Πως προκρίθηκε

Λόγω του ranking της στη FIFA αγωνίστηκε απευθείας στα προημιτελικά του Nations League της CONCACAF. Εκεί το Μεξικό δυσκολεύτηκε παρά πολύ κόντρα στην Ονδούρα, αφού στο πρώτο ματς, που ήταν εκτός έδρας, ηττήθηκε με 2-0 όμως στον επαναληπτικό στην έδρα του πέρασε με 4-2 στα πέναλτι.

Στα ημιτελικά ο Παναμάς ήταν χαμηλό εμπόδιο, αφού οι παίκτες του Λοσάνο πέρασαν στον τελικό με σκορ 3-0, όμως εκεί ηττήθηκαν από τις ΗΠΑ, ωστόσο λόγω της συμμετοχής τους στα ημιτελικά πήραν το εισιτήριο για το Copa America 2024.

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεξικό Copa America 2024 Όμιλος

Όμιλος με αρκετές παγίδες είναι ο 2ος που συμμετέχει το Μεξικό. Απέναντί του θα βρει το Εκουαδόρ, τη Βενεζουέλα και την Τζαμάικα. Με την τελευταία έχει αγωνιστεί 28 φορές (20-5-3), ωστόσο μόνο μία από αυτές ήταν σε Copa America.

Με το Εκουαδόρ σε αυτόν το θεσμό έχει αναμετρηθεί 5 φορές μετρώντας 3 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, ενώ συνολικά το έχει αντιμετωπίσει 24 φορές (14-6-4). Τέλος, αήττητο (9-3-0) είναι το Μεξικό απέναντι στην τρίτη ομάδα του ομίλου, τη Βενεζουέλα, ενώ τρία από αυτά τα ματς (2-1-0) ήταν για το Κόπα Αμέρικα.

  1. Μεξικό
  2. Εκουαδόρ
  3. Βενεζουέλα
  4. Τζαμάικα

Στον παρακάτω πίνακα (σε αποδόσεις Novibet) μπορούμε να δούμε τις προσφερόμενες αποδόσεις για πρόκριση αλλά και την πρωτιά στον όμιλο.

Ομάδα Πρώτη θέση  Πρόκριση
Μεξικό 12.00 2.65
Εκουαδόρ 8.50 1.45
Βενεζουέλα 1.11
Τζαμάικα

Μεξικό Copa America 2024 Πρόγραμμα

To Mεξικό ρίχνεται στη μάχη του Copa America στις 23 Ιουνίου κόντρα στην Τζαμάικα. Στη συνέχεια έχει στις 27 του μηνός τη Βενεζουέλα και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του την 1η Ιουλίου με το Εκουαδόρ.

Μάλιστα, όπως βλέπουμε το πρόγραμμα του είναι βατό καθώς στα πρώτα δύο ματς έχει τους πιο εύκολους θεωρητικά αντιπάλους, που με δύο νίκες οι «σομπρέρος» θα έχουν κλειδώσει την πρόκριση και στο τελευταίο ματς με το Εκουαδόρ θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρωτιά.

Αγώνας Γήπεδο & Πόλη
Μεξικό – Τζαμάικα
1-0
«NRG Stadium», Χιούστον
Βενεζουέλα – Μεξικό
1-0
«SoFi Stadium», Ίνγκλγουντ
Μεξικό – Εκουαδόρ
1/7, 03:00
«State Farm Stadium», Γκλέντεϊλ

Διασταυρώσεις Μεξικού Copa America 2024

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε τις πιθανές διασταυρώσεις τoυ Μεξικού στην συνέχεια του τουρνουά, με δεδομένο φυσικά ότι θα προκριθεί από τον όμιλο. Πολύ χρήσιμος ο συγκεκριμένος πίνακας για το παιχνίδι μας σε μακροχρόνια στοιχήματα.

Θέση Διασταυρώνεται με…
2ο του Α’ Ομίλου
1ο του Α’ Ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Αποδόσεις για Μεξικό Copa America

Mπορεί το Μεξικό να μην έχει κατακτήσει ποτέ του τη διοργάνωση, όμως οι στοιχηματικές εταιρίες το έχουν πάντα σε εκτίμηση, καθώς διαθέτει παίκτες όπως ο Λοσάνο, που μπορούν να κερδίσουν μόνοι τους κάθε αντίπαλο. Έτσι και στο Copa America είναι το 5ο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου σε απόδοση 23.00.

Το να είναι μια από τις δύο φιναλίστ του θεσμού προσφέρεται στο 10.00ενώ το να φτάσει στην ημιτελική φάση πληρώνει 5.00. Η λογική λέει πως το σύνολο του Λοσάνο θα περάσει στα νοκ άουτ, ένα ενδεχόμενο που το συναντάμε στο  χαμηλό 2.65. Τέλος, σε άλλα ειδικά στοιχήματα αξία έχει το Μεξικό στον όμιλο να σκοράρει τουλάχιστον 5 τέρματα σε απόδοση 2.00.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 12.00
Να φτάσει στον τελικό 5.50
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 2.65
Νικητής Ομίλου 2.15
Να προκριθεί από τον Όμιλο 1.28

*Οι αποδόσεις ίσχυαν 28/6, 14:31.

Το bet-on-arme προτείνει την Novibet για παιχνίδι στο Copa America 2024

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.