Δ Ω Ρ Ε Α Ν
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [STXCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Copa America 24 Ουρουγουάη: Πρόγραμμα – Διασταυρώσεις – Αποδόσεις

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 9 Ιουλίου 24 16:51 Κατηγορία: Copa America

Η μία από τις δύο πολυνίκεις του θεσμού του Copa America είναι η Ουρουγουάη με 15 τρόπαια (τόσα έχει μετά το 2021 και η Αργεντινή). Η «σελέστε» οδεύει στην 46η συμμετοχή της σε 49 διοργανώσεις με σκοπό να κατακτήσει για πρώτη φορά την κούπα, ύστερα από 13 χρόνια (2011 η τελευταία κατάκτηση). Στο πρόσφατο Μουντιάλ η Ουρουγουάη ήταν κάτι περισσότερο από απογοητευτική. Δεν μπόρεσε καν να προκριθεί από τον όμιλο που συμμετείχε, καθώς στην ισοβαθμία με τη Νότια Κορέα (4 βαθμοί) έμεινε εκτός συνέχειας.

Το ίδιο απογοητευτική ήταν όμως και στο τελευταίο Copa America στα γήπεδα της Βραζιλίας, όταν και έμεινε εκτός από την Κολομβία στα προημιτελικά στη διαδικασία των πέναλτι. Πλέον στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής θα ψάξει και θα παλέψει για τη διάκριση, υπό τις οδηγίες του πιο «τρελού» Ουρουγουανού, του Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος θέλει να δώσει το έναυσμα για την αντιεπίθεση της «σελέστε», καθώς ανέλαβε την Εθνική Ομάδα της χώρας του, μετά την 15ετή παρουσία του Όσκαρ Ταμπάρες.

Πως προκρίθηκε

Η Ουρουγουάη συμμετέχει «αυτόματα» στο Copa America, καθώς αποτελεί μία εκ των δέκα χωρών που συγκροτούν την CONMEBOL, την Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδια της Νότιας Αμερικής. Οι υπόλοιπες εννέα χώρες είναι οι Βενεζουέλα, Βραζιλία, Βολιβία, Αργεντινή, Κολομβία, Περού, Παραγουάη, Χιλή και Εκουαδόρ.

Συνολικά 16 χώρες θα συμμετάσχουν στο Copa America, με την CONMEBOL να έχει εντάξει φέτος και Εθνικές από την Κεντρική και Βόρεια Αμερική στο τουρνουά.

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Copa America 24 Ουρουγουάη Όμιλος

Η Ουρουγουάη φρόντισε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την εύκολη κλήρωση που είχε στον όμιλο, αφού πέραν των ΗΠΑ (που ήταν και οι οικοδεσπότες) έπρεπε να αντιμετωπίσει τον Παναμά και τη Βολιβία, κερδίζοντας τις δύο αυτές ομάδες με 3-1 και 5-0 αντίστοιχα, πριν κάνει το «3 στα 3» απέναντι στις ΗΠΑ (1-0), αφήνοντας αυτές εκτός προημιτελικών. Η ίδια εκεί δεν είχε καθόλου εύκολο έργο, όμως κατάφερε να αποκλείσει τη Βραζιλία στη διαδικασία των πέναλτι (4-2, 0-0 κανονική διάρκεια) ευρισκόμενη πια ένα βήμα πριν τον τελικό. 

Ομάδα
Ουρουγουάη (9)
Παναμάς (6)
ΗΠΑ (3)
Βολιβία (0)

Copa America 24 Πρόγραμμα Ουρουγουάη

Επόμενη υποχρέωση της ομάδας του Μαρσέλο Μπιέλσα είναι απέναντι στην Κολομβία για τα ημιτελικά του θεσμού. 

Αγώνας Γήπεδο & Πόλη
Ουρουγουάη – Παναμάς
3-1
«Hard Rock Stadium», Μαϊάμι
Ουρουγουάη – Βολιβία
5-0
«MetLife Stadium», Νιου Τζέρσεϊ
ΗΠΑ – Ουρουγουάη
0-1
«Arrowhead Stadium», Κάνσας
Ουρουγουάη – Βραζιλία
0-0 (4-2 πεν.)
«Allegiant Stadium», Νεβάδα
Ουρουγουάη – Κολομβία
11/7, 03:00
«Bank of America Stadium», Σάρλοτ

Copa America 24 Ουρουγουάη Διασταυρώσεις

Όπως αναφέραμε, η Ουρουγουάη βρίσκεται στα ημιτελικά του θεσμού και θα χρειαστεί να κάνει άλλη μια μεγάλη εμφάνιση, ώστε να αποκλείσει την Κολομβία και να κλείσει εισιτήριο για τον τελικό της Δευτέρας (15/7, 03:00). 

Διασταυρώνεται στο τελικό με…

Αργεντινή ή Καναδά

Αποδόσεις για Ουρουγουάη Copa America 24

Συναντάμε την ομάδα στη δεύτερη θέση των φαβορί των εναπομεινουσών ομάδων, πίσω από την κάτοχο του τίτλου Αργεντινή. Αρχικά όμως, θα πρέπει να αποδείξει, ότι έστω και στα σημεία είναι καλύτερη από την Κολομβία. 

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 3.50
Να φτάσει στον τελικό 1.92

Οι αποδόσεις ίσχυαν 9/7 & 16:45.

Το bet-on-arme προτείνει την Novibet για παιχνίδι στο Copa America 24

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.