Δ Ω Ρ Ε Α Ν
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [STXCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Copa America 24 ΗΠΑ: Πρόγραμμα – Διασταυρώσεις – Αποδόσεις

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Ιουνίου 24 12:41 Κατηγορία: Copa America

Μπορεί το ποδόσφαιρο να μην ανήκει στα λαοφιλή αθλήματα των Αμερικανών, όμως τα τελευταία χρόνια το αντιπροσωπευτικό τους σύνολο έχει κάνει «άλματα» προς τα εμπρός και έχει κάθε δικαίωμα να «ονειρεύεται» διάκριση στο Copa America 24, το οποίο διεξάγεται… εντός έδρας.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα είναι η 48η, με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να έχουν προσκληθεί μόλις σε πέντε από αυτές. Θαρρείς πως το έκαναν από πείσμα, θαρρείς πως είπαν στις παραδοσιακές… δυνάμεις «μη με ξεγράφετε, είμαι και εγώ εδώ», στις δύο από τις πέντε φορές (1995, 2016) έφτασαν μια… ανάσα από τον τελικό, τερματίζοντας στην 4η θέση.

Η ομάδα του Γκρεγκ Μπερχάλτερ, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αποκλείστηκε από την Ολλανδία (3-1) στη φάση των «16», ενώ ακολούθησε το CONCACAF Gold Cup, όπου το «ταξίδι» τελείωσε στα ημιτελικά με την ήττα από τη Βολιβία στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κ.δ., παρ., 5-4 πέν.).

Στο φετινό Κόπα Αμέρικα έχει τρομερή ευκαιρία (μιας και παίζει εντός έδρας) για διάκριση, αλλά και για το «crash test» ενόψει του Μουντιάλ του 2026, το οποίο θα συνδιοργανώσει με Καναδά και Μεξικό.

Διαβάστε παρακάτω:

  • Τον τρόπο πρόκρισης των ΗΠΑ στο Copa America
  • Τους αντιπάλους των ΗΠΑ στον όμιλο
  • Το πρόγραμμα των ΗΠΑ
  • Τις διασταυρώσεις στα νοκ – άουτ
  • Τις αποδόσεις των ΗΠΑ στο Copa America
  • Τη στοιχηματική που προτείνει το bet-on-arme

Πως προκρίθηκε

Ήταν το απόλυτο φαβορί να προκριθεί μέσω του CONCACAF Nations League και το επιβαίωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο, καθώς κατέκτησε το συγκεκριμένο τρόπαιο, επικρατώντας με 3-1 της Τζαμάικα στον ημιτελικό και 2-0 του Μεξικό στον τελικό.

Όλοι οι ποιοτικοί παίκτες των ΗΠΑ έδειξαν διάθεση να συμμετάσχουν στη διοργάνωση την οποία διοργάνωσε η χώρα τους, ενώ ήρθε και η νίκη κόντρα στο Μεξικό, η οποία πάντα «φουλάρει» ψυχικά την ομάδα, λόγω της μεγάλης αντιπαλότητας.

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Copa America 24 ΗΠΑ Όμιλος

Θα έχει θεωρητικά εύκολο έργο, καθώς κληρώθηκε στον 3ο όμιλο, ο οποίος είναι από τους πιο «αδύναμους» στα… χαρτιά. Ναι μεν τα πράγματα «ζορίζουν» λόγω της παρουσίας της Ουρουγουάης, όμως η Βολιβία και ο Παναμάς δεν αποτελούν φόβητρο για την ομάδα του Γκρεγκ Μπερχάλτερ.

Η «σελέστε» αποτελεί παραδοσιακή δύναμη όχι μόνο στην Αμερική αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ αποτελεί την πολυνίκη του θεσμού με 15 κατακτήσεις, όσες έχει και η Αργεντινή.

Στο «στρατόπεδο» των Αμερικανών πάντως επικρατεί αισιοδοξία για πρόκριση, καθώς γνωρίζουν καλά τον Παναμά από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στη ζώνη της Κεντρικής & Βόρειας Αμερικής, ενώ η Βολιβία αποτελεί μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της Λατινικής Αμερικής.

  1. ΗΠΑ
  2. Ουρουγουάη
  3. Παναμάς
  4. Βολιβία

Copa America 24 Πρόγραμμα ΗΠΑ

Στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου, αντιμετωπίζει τη Βολιβία, ενώ ακολουθεί ο αγώνας με τον Παναμά και την τελευταία αγωνιστική θα βρει στο δρόμο της την Ουρουγουάη, με στόχο να έχει κάνει το 2/2 ως τότε για να διεκδικεί την πρωτιά.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα αναλυτικά το πρόγραμμα των ΗΠΑ στο Copa America 24.

Αγώνας Ημερομηνία & Ώρα
Γήπεδο & Πόλη
ΗΠΑ – Βολιβία 2-0 «Mercedes-Benz Stadium», Ατλάντα
Παναμάς – ΗΠΑ 2-1 «MetLife Stadium», Ράδερφορντ
ΗΠΑ – Ουρουγουάη 02/7, 04:00 «Hard Rock Stadium», Μαϊάμι

Copa America 24 ΗΠΑ Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορούν να έχουν οι ΗΠΑ στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι προκρίνονται δύο ομάδες από τη φάση των ομίλων.

Συγκεκριμένα, θα διασταυρωθούν με μία εκ των Βραζιλία, Κολομβία, Παραγουάη και Κόστα Ρίκα, καθώς αυτές οι ομάδες αποτελούν τον 4ο όμιλο. 

Θέση Αντιμετωπίζει τον…
2ο του Δ’ Ομίλου
1ο του Δ’ Ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Αποδόσεις για ΗΠΑ Copa America 24

Βρίσκεται στην 6η θέση των φαβορί για κατάκτηση, πίσω από την κάτοχο του τροπαίου Αργεντινή και άλλες «υπερδυνάμεις» όπως η Βραζιλία και η Ουρουγουάη (ίδιος όμιλος), αλλά και από το Μεξικό και την Κολομβία. 

Αν δεν προκριθεί από το γκρουπ με Ουρουγουάη, Παναμά και Βολιβία θα πρόκειται για «φιάσκο», γι’ αυτό και η απόδοση να το καταφέρει δεν έχει καμία στοιχηματική αξία, όπως π.χ. η πρωτιά του ομίλου, για την οποία -η λογική λέει πως- θα «κονταροχτυπηθεί» με τη «σελέστε».

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 26.00
Να φτάσει στον τελικό 11.00
Να φτάσει στα ημιτελικά 5.00
1η θέση στον όμιλο 13.00
Να προκριθεί στα νοκ – άουτ 2.20

*Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 22/5, 16:40.

Το bet-on-arme προτείνει τη Novibet για παιχνίδι στο Copa America 24

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.