Δ Ω Ρ Ε Α Ν
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [STXCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Copa America 24 Βραζιλία: Πρόγραμμα – Διασταυρώσεις – Αποδόσεις

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 3 Ιουλίου 24 14:46 Κατηγορία: Copa America

Η κάτοχος 9 τροπαίων της μεγαλύτερης διοργάνωσης της Νοτίου Αμερικής, Βραζιλία, φιλοδοξεί με τον Ντοριβάλ Τζούνιορ στον πάγκο της, να φέρει στο  «Ναό του ποδοσφαίρου» (Μαρακανά), το 10 τίτλο Copa America 24 της ιστορίας της, στο ερχόμενο τουρνουά που θα διεξαχθεί στα γήπεδα των ΗΠΑ.

Με τελευταία ανάμνηση από τη διοργάνωση την ήττα με 1-0 από την Αργεντινή στον τελικό του Copa America 2021 που διοργάνωσε η ίδια και πέντε χρόνια μακριά από διακρίσεις, η «σελεσάο» δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή της Νοτίου Αμερικής.

Τουλάχιστον, αυτό το δείγμα «γραφής» έδειξε στα δύο πρώτα ματς που στην τεχνική της ηγεσία ήταν ο 62χρονος διάδοχος του Τίτε, καθώς νίκησε μέσα στο «Wembley» την Αγγλία (1-0) και ήρθε ισόπαλη (3-3) με την Ισπανία στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στο πλαίσιο φιλικών αναμετρήσεων, τον περασμένο Μάρτιο. Μάλιστα, αυτά θετικά αποτελέσματα ήρθαν απέναντι σε δύο ομάδες που λογιζόνται ως «μεγάλα» να κατακτήσουν το Euro 2024. 

Κατά το παρελθόν έχει φιλοξενήσει το Copa America 6 φορές, έχοντας κατακτήσει τις 5 εξ αυτών, ενώ έχει υπάρξει runner up του θεσμού 11 φορές. Με το φετινό Κόπα Αμέρικα να λαμβάνει χώρα στα γήπεδα των ΗΠΑ, στις τάξεις της Βραζιλίας ξυπνούν «μνήμες» από το Σεντενάριο του 2016 που πραγματοποίησε τη χειρότερη της πορεία στη διοργάνωσης, όταν αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων.

Διαβάστε παρακάτω:

  • Τον τρόπο πρόκρισης της Βραζιλίας στο Copa America
  • Τους αντιπάλους της «σελεσάο» στον όμιλο
  • Το πρόγραμμα της ομάδας του Ντοριβάλ Τζούνιορ
  • Τις διασταυρώσεις στα νοκ – άουτ
  • Τις αποδόσεις της Βραζιλίας στο Copa America
  • Τη στοιχηματική που προτείνει το bet-on-arme

Πως προκρίθηκε

Η Βραζιλία είχε «σίγουρη» θέση στο Copa America 24, καθώς είναι μία από τις δέκα χώρες που αποτελούν την CONMEBOL. Οι άλλες εννιά εθνικές ομάδες που ανήκουν στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής είναι οι Αργεντινή, Χιλή, Βολιβία, Κολομβία, Περού, Παραγουάη, Ουρουγουάη, Εκουαδόρ και Βενεζουέλα.

cta_box_bg
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Copa America 24 Βραζιλία Όμιλος

Η κάτοχος 5 τροπαίων Μουντιάλ, Βραζιλία, βρίσκεται στο 4ο γκρουπ της διοργάνωσης και στα πλαίσια αυτού θα αντιμετωπίσει τις Κόστα Ρίκα, Παραγουάη και Κολομβία. Η μοναδική ομάδα που είναι ικανή να αποτελέσει «κίνδυνο» για τη «σελεσάο» είναι του Λορέντζο Νέστορ (Κολομβία), η οποία διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζουν στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ την τελευταία δεκαετία έχει αγωνιστεί σε φάση των «16» Παγκοσμίου Κυπέλλου (2018) και προημιτελικά (2014), ενώ στα προηγούμενα τρία Copa America έχει φτάσει δύο φορές μία… ανάσα μακριά από τον τελικό (ημιτελικά, 2016 & 2021). 

Η Παραγουάη δεν αποτελεί «φόβητρο» για ένα μέγεθος σαν τη Βραζιλία, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η δεύτερη δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα από την πρώτη στα «ραντεβού» τους στη διοργάνωση (0-4-1). Τέλος, με την Κόστα Ρίκα έχουν «πελατειακές» σχέσεις, καθώς η «σελεσάο» την έχει αντιμετωπίσει δύο φορά (1997 & 2004) και την έχει «συντρίψει», με 5-0 και 4-1. 

  1. Βραζιλία
  2. Κολομβία
  3. Παραγουάη
  4. Κόστα Ρίκα

Copa America 24 Πρόγραμμα Βραζιλία

Η Βραζιλία θα κάνει πρεμιέρα στο τελευταίο -χρονικά- παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής απέναντι στην Κόστα Ρίκα (25/6, 04:00), στο «SoFi Stadium» και στη συνέχεια (2η «στροφή»), τίθεται αντιμέτωπη με την Παραγουάη στο «Allegiant Stadium» (29/6, 04:00). 

Στο φινάλε της φάσης των ομίλων στο «Levi’s Stadium» θα διασταυρώσει τα… ξίφη της την Κολομβία (03/7, 04:00). Το πρόγραμμα της «σελεσάο» της επιφυλάσσει τη πιο δυνατή αναμέτρηση στο τέλος και έχει τη δυνατότητα με 2×2 να πάει ενδεχομένως για την πρωτιά στο γκρουπ.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα αναλυτικά το πρόγραμμα της Βραζιλίας στο Copa America 24.

Αγώνας Γήπεδο & Πόλη
Βραζιλία – Κόστα Ρίκα
0-0
«SoFi Stadium», Ίνγκλγουντ
Παραγουάη – Βραζιλία
1-4
«Allegiant Stadium», Λας Βέγκας
Βραζιλία – Κολομβία
1-1
«Levi’s Stadium» , Σάντα Κλάρα

Copa America 24 Βραζιλία Διασταυρώσεις

Όλα καλά μέχρι εδώ αλλά ποιον θα αντιμετωπίσει η «σελεσάο» αν προκριθεί στα νοκ – άουτ του Copa America 24; Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε, αναλόγως τη θέση που θα καταλάβει στον 4ο όμιλο, με ποια ομάδα διασταυρώνεται στα προημιτελικά. 

Στη φάση των «8» προκρίνονται οι δύο πρώτοι από κάθε γκρουπ.

Θέση Αντιμετωπίζει τον…
Ουρουγουάη

Αποδόσεις για Βραζιλία Copa America 24

Η Βραζιλία προσφέρεται στο 3.25 και βρίσκεται στη θέση νο.2 της λίστας των φαβορί, με την απουσία του Νεϊμάρ να είναι αρκετά σημαντική, αν και όπως όλα δείχνουν (εκτός απροόπτου) οι Βινίσιους και Ροντρίγκο, μαζί με τον next big thing του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Έντρικ, θα είναι στις επιλογές του Ντοριβάλ Τζούνιορ. 

Η «σελεσάο» συγκεντρώνει επίσης τις περισσότερες πιθανότητες να είναι, μετά την Αργεντινή, η 2η φιναλίστ του τελικό, στο 1.90, ενώ στους «κινδύνους» που ενέχει ο όμιλος της, όπως αναπτύξαμε παραπάνω, τους αντιπροσωπεύει το 1.40 στα να τερματίσει στην πάνω από Κολομβία, Παραγουάη και Κόστα Ρίκα στο γκρουπ.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 4.25
Να φτάσει στον τελικό 2.45
*Οι αποδόσεις ίσχυαν 3/7, 14:40.

Το bet-on-arme προτείνει τη Novibet για παιχνίδι στο Copa America 24

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.