Κολωνία - Ντόρτμουντ : θα βρει τρόπο να πάρει βαθμό ή βαθμούς.
![Betonarme Team](/cgi/image/quality=95,fit=crop,width=70,height=70/images/bet-on-amre-icon-2.png)
![Κολωνία - Ντόρτμουντ : θα βρει τρόπο να πάρει βαθμό ή βαθμούς.](/cgi/image/quality=95,fit=crop,width=440,height=220/images/prognostika-germania.jpg)
Κολωνία - Ντόρτμουντ : οι γηπεδούχοι κάνουν εδώ και αρκετές αγωνιστικές την αντεπίθεσή τους και ήδη βρίσκονται 4 πόντους πίσω από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής και 7 πόντους πίσω από τη σωτηρία. Νούμερα καθόλου άσχημα αν σκεφτεί κανείς ότι πριν από κανά δίμηνο είχαν μόλις έναν βαθμό. Απόψε αντιμετωπίζουν έναν ισχυρό αντίπαλο ο οποίος όμως έχει αρκετά προβλήματα τελευταία και είναι μια καλή ευκαιρία να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η Ντόρτμουντ εκτός των άλλων πούλησε και τον Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ αποδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την επιθετική της γραμμή, αν και ο συγκεκριμένος παίχτης δεν πρόσφερε και πολλά φέτος στην ομάδα. Προέρχεται από 3 σερί ισοπαλίες που της έχουν στοιχίσει μέχρι στιγμής τη θέση της στα ευρωπαϊκά εισιτήρια, και θα χρειαστεί άμεσα ανάκαμψη αν δε θέλει να έχει μια αποτυχημένη χρονιά.
Το ματς δεν έχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί και αυτό φαίνεται και στις αποδόσεις και λογικά όποια ομάδα το θέλει περισσότερο θα είναι εκείνη που θα το κερδίσει. Πιστεύω ότι η κρίση της Ντόρτμουντ θα συνεχιστεί και η Κολωνία θα βρει τον τρόπο με τη φόρμα που έχει το τελευταίο διάστημα να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Η Διπλή Ευκαιρία στο 1Χ προσφέρεται σε αρκετά καλές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.
ΜΟΝΟ 02-02-17
ΟΜΑΔΕΣ | ΣΗΜΕΙΟ | ΑΠΟΔΟΣΗ | ΑΠΟΤ. |
ΚΟΛΩΝΙΑ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ | 1Χ | 2,00 | 2-3 |
ΤΡΙΑΔΑ 02-02-17
ΟΜΑΔΕΣ | ΣΗΜΕΙΟ | ΑΠΟΔΟΣΗ | ΑΠΟΤ. |
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΝΑΝΣΙ | OVER | 2,22 | 0-1 |
ΝΙΜ - ΑΖΑΞΙΟ | OVER | 1,90 | 1-1 |
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ. - ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ | OVER | 2,35 | 1-0 |
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ | 9,91 | ![]() |
Harrinio